Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:27

12
مرداد
نان جو

نان جو

طرز تهیه نان جو

نان جو

 

 

مواد لازم برای 2 قرص نان

 

شیركم چرب     450 میلی‌لیتر (یك و دوسوم پیمانه)    180 كیلوكالری

كره     15 گرم    110 كیلوكالری

شكر قهوه‌ای     55 گرم    190 كیلوكالری

نمك     1 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

پودر مایه خمیر    1 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

آب ولرم     65 میلی‌لیتر (حدود 4 قاشق غذاخوری سرپر)    0 كیلوكالری

پرك جو     390 گرم    1400  كیلوكالری

آرد نان     حدود 800 گرم    حدود 2700 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس آن را از روی اجاق بردارید، كره، شكر قهوه‌ای و نمك را بیفزایید و بگذارید شیر ولرم شود. آن‌گاه مایه خمیر و آب ولرم را در كاسه‌ مناسبی بریزید و صبر كنید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هایی روی آن بوجود آید. حالا آن را به شیر بیفزایید. اكنون 285 گرم از پرك جو و به مقدار كافی آرد به مایه‌ فراهم كرده بیفزایید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه‌ چربكرده بگذارید. رویش را با نایلون بپوشانید و در حدود 2-3 ساعت، در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دوبرابر شود.

آن‌گاه خمیر را نصف كنید و هر تكه را به شكل توپ درآورید و در سینی چربكرده بگذارید. سپس رویش را بپوشانید و در حدود 1 ساعت كنار بگذارید تا حجمشان دوبرابر شود. اكنون روی خمیر را با چاقوی تیز برش دهید و باقیمانده جو را بپاشید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، نان را بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، نان جو، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 898 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز