Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:06

12
مرداد
نان سيب‌زمينی

نان سيب‌زمينی

طرز تهیه نان سيب‌زمينی

نان سيب‌زمينی

 

 

مواد لازم برای 2 قرص نان

 

پودر مایه خمیر......................................4 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

شیر كم چرب ولرم................................250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)    100 كیلوكالری

سیب‌زمینی پخته و پوره كرده.................225 گرم    170 كیلوكالری

روغن مایع ........................................2 قاشق غذاخوری    270 كیلوكالری

نمك  ..............................................2 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

آرد ................................................حدود 900 گرم    حدود 3000 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

مایه خمیر و شیر را در كاسه‌ مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و 15 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه سیب‌زمینی، روغن و نمك را به آن اضافه نمایید و خوب مخلوط كنید. سپس باقیمانده‌ آب سیب‌زمینی را بیفزایید و آرد را كم‌كم درون این مخلوط بریزید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. اكنون روی خمیر را بفشارید تا هوای داخلش خارج شود و در حدود 1-5/1 ساعت، كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. حالا خمیر را به 20 تكه‌ مساوی ببرید و هر تكه را به شكل توپ درآورید. سپس این توپ‌ها را در قالب چربكرده‌ لوف به اندازه‌ 13×23 سانتیمتر بچینید، رویش را بپوشانید و صبر كنید تا حجم خمیر به لبه‌ قالب برسد. آن‌گاه قالب را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه نان را بپزید. اینك دمای فر را به 180 درجه‌ سانتیگراد، كاهش دهید و 40 دقیقه‌ دیگر نان را بپزید.

یاد‌آوری: 250 میلی‌لیتر از آب حاصل از پخت سیب‌زمینی را نگه دارید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نان سيب‌زمينی تعداد بازديد: 678 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز