Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:26

2
خرداد
لازانيای پنير و اسفناج

لازانيای پنير و اسفناج

طرز تهیه لازانيای پنير و اسفناج

لازانيای پنير و اسفناج

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

اسفناج خردشده     350 گرم    80 كیلوكالری

پودر جوز هندی     یك‌چهارم قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

نمك و فلفل     به میزان لازم      0 كیلوكالری

پنیر فتای كم‌چرب     یك‌دوم تا 1 پیمانه    140 كیلوكالری

تخم مرغ زده‌شده    1 عدد     150 كیلوكالری

پنیر پارمیسان رنده‌شده     یك‌دوم پیمانه      220 كیلوكالری

لازانیا     6 ورق     600 كیلوكالری

سس سفید     1 پیمانه      340 كیلوكالری

پنیر موزارلای خردشده    1 پیمانه      280 كیلوكالری

 

مواد لازم برای تهیه سس سفید:

كره     20 گرم      150 كیلوكالری

آرد     20 گرم      70 كیلوكالری

شیر     1 پیمانه      120 كیلوكالری

 

روش تهیه:

 

در ظرفی اسفناج، جوز هندی، نمك و فلفل را مخلوط نمایید و پنیر فتا، تخم مرغ و نیمی از پنیر پارمیسان را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید. ورقه‌های لازانیا را مطابق دستور ذكرشده بر روی بسته آن بجوشانید. فر را تا حرارت 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. 2ورقه لازانیا را در ظرفی كه كمی چرب كرده‌اید بگذارید و نیمی از مخلوط پنیر و اسفناج را به آن اضافه كنید. سپس روی آن را صاف نمایید و نیمی از سس سفید را بیفزایید. این مراحل را یكبار دیگر تكرار كنید و در پایان، روی آن 2 ورقه لازانیا بگذارید. حالا درِ ظرف را گذاشته و برای 45-40 دقیقه بپزید. سپس از روی حرارت بردارید و پنیر پارمیسان باقیمانده و همچنین پنیر موزارلا را بیفزایید. اكنون برای 5 دقیقه دیگر بپزید تا زمانی كه روی آن طلایی شود.

روش تهیه‌ سس سفید:

كره را آب كنید. آرد را كمی در آن تفت دهید. سپس شیر را اضافه كنید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا سس كمی غلیظ شود. حالا شعله را خاموش كنید. سس آماده مصرف است.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، لازانيای پنير و اسفناج تعداد بازديد: 691 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز