لازانيای پنير و اسفناج
مواد لازم برای 4 نفر:
اسفناج خردشده 350 گرم 80 كیلوكالری
پودر جوز هندی یكچهارم قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
نمك و فلفل به میزان لازم 0 كیلوكالری
پنیر فتای كمچرب یكدوم تا 1 پیمانه 140 كیلوكالری
تخم مرغ زدهشده 1 عدد 150 كیلوكالری
پنیر پارمیسان رندهشده یكدوم پیمانه 220 كیلوكالری
لازانیا 6 ورق 600 كیلوكالری
سس سفید 1 پیمانه 340 كیلوكالری
پنیر موزارلای خردشده 1 پیمانه 280 كیلوكالری
مواد لازم برای تهیه سس سفید:
كره 20 گرم 150 كیلوكالری
آرد 20 گرم 70 كیلوكالری
شیر 1 پیمانه 120 كیلوكالری
روش تهیه:
در ظرفی اسفناج، جوز هندی، نمك و فلفل را مخلوط نمایید و پنیر فتا، تخم مرغ و نیمی از پنیر پارمیسان را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید. ورقههای لازانیا را مطابق دستور ذكرشده بر روی بسته آن بجوشانید. فر را تا حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. 2ورقه لازانیا را در ظرفی كه كمی چرب كردهاید بگذارید و نیمی از مخلوط پنیر و اسفناج را به آن اضافه كنید. سپس روی آن را صاف نمایید و نیمی از سس سفید را بیفزایید. این مراحل را یكبار دیگر تكرار كنید و در پایان، روی آن 2 ورقه لازانیا بگذارید. حالا درِ ظرف را گذاشته و برای 45-40 دقیقه بپزید. سپس از روی حرارت بردارید و پنیر پارمیسان باقیمانده و همچنین پنیر موزارلا را بیفزایید. اكنون برای 5 دقیقه دیگر بپزید تا زمانی كه روی آن طلایی شود.
روش تهیه سس سفید:
كره را آب كنید. آرد را كمی در آن تفت دهید. سپس شیر را اضافه كنید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا سس كمی غلیظ شود. حالا شعله را خاموش كنید. سس آماده مصرف است.