اگر شما هم دوست دارید به عنوان یک شام سبک سوپ میل کنید. حتما انواع سوپ ها را امتحان کرده اید. یکی از مغذی ترین سبزیجات تره فرنگی است که ما در ادامه یک سوپ خوشمزه با این سبزی برایتان اماده کرده ایم. طرز تهیه سوپ تره فرنگی
اطلاعات:این سوپ را میتوانید برای وعده شام تهیه کرده و از طعم منحصر به فرد آن لذت ببرید.
مواد لازم برای ۶ نفر:
ترهفرنگی ۲ تا ۳ دسته
آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری
آب گوشت ۵ لیوان زرده
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
خامه ۱۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
آب لیمو ۱/۲ استکان
نمک به مقدار کافی
سوپ تره فرنگی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی :
ریشه و برگهای سبز ترهفرنگی را جدا کرده و قسمت سفید آن را خرد کرده و بشویید و
با دو، سه لیوان آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
بعد از پختن، ترهفرنگی را از صافی یا دستگاه مخصوص رد کنید و آرد را با کمی کره سرخ کنید،
حرارت را ملایم کنید و آب گوشت را به تدریج داخل آرد سرخ شده بریزید و مرتب هم بزنید تا
آرد در آب گوشت حل شود، سپس ترهفرنگی آماده شده را داخل این مایه ریخته و بگذارید چند جوش بزند
و سوپ کمی غلیظ شود و نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید.
سپس زردههای تخممرغ را خوب بزنید و با کمی آبلیمو و نمک مخلوط کنید و داخل ظرف سوپخوری بریزید و
بعد سوپ را داغ داغ بتدریج روی تخممرغ ریخته و هم بزنید و در آخر خامه را روی سوپ بریزید
و با چند برگ جعفری و یا ترهفرنگی یا پیازچه ریزی خرد شده تزئین کنید.
در صورت تمایل زردههای تخممرغ را میتوانید از دستور حذف کنید.
در آن صورت باید بگذارید سوپ به خوبی جا افتاده و غلیظ شود.
خواص تغذیه ای و درمانی ترهفرنگی
این سبزی در هنگام پخته شدن از خود لعاب لزجی تراوش می کند که به همراه تار و پود سلولزی اش
می تواند بقایای مدفوع و سموم روده را به خارج دفع کند. لذا برای مبتلایان به یبوست و بواسیر بسیار مفید است.
تمام برگ های سبز تره فرنگی به دلیل دارا بودن مواد گوگردی ضدعفونی کننده ی قوی بوده و موجب تقویت
دستگاه ریوی می شوند. این مواد از طریق خون وارد ریه ها شده و عفونت های مجاری تنفس و ورم گلو را التیام
می بخشد و از لحاظ خاصیت ادرارآوری در درجه ی اول قرار دارد.
خواص تره فرنگی
خوردن خام تره فرنگی به صورت سالاد، بعد از غذا، مانع از ترش کردن می شود و خلط آور خوبی است.
تره فرنگی سرشار از املاح معدنی بسیاری مهمی است که برای سلامتی مفید هستند:
آهن: مفید برای گلبول های قرمز خون؛ منیزیم: ضد سرطان و مفید برای اعصاب و تعادل عمومی بدن؛
گوگرد: برای مقابله با عفونت ها؛ سیلیس: برای انعطاف و نرمی استخوان ها و پوست؛
منگنز: برای هضم و جذب بهتر غذا؛ اسید فسفریک: تقویت کننده ی سیستم عصبی؛ و کلسیم برای استخوان ها و متابولیسم عمومی بدن.