اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2-4 نفر
گوشت چرخکرده 200 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه یکهشتم قاشق چایخوری
سبزی دلمه ریز خرد کرده 150 گرم
برنج پخته یک دوم پیمانه
زعفران به میزان لازم
پنیر لیقوان له کرده 150 گرم
پیاز درشت 4 عدد
کره آبکرده 50 گرم
روش تهیه دلمه پیاز صدفی
گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.
آنگاه سبزی را بیفزائید و یک دقیقه دیگر با گوشت تفت دهید.
حالا مواد را از روی حرارت برداشته، برنج را اضافه کنید و اجازه دهید مواد اندکی سرد شود.
سپس زعفران و پنیر را اضافه کنید.
اینک پیازها را پوست بگیرید و به شکل عمودی شکافی از مرکز در آن ایجاد کنید.
آب را روی حرارت به جوش آورید، کمی نمک در آن بریزید و پیازها را به مدت 10 دقیقه در آبجوش قرار دهید.
حالا پیازها را در آبکش بریزید تا کمی خنک شوند. سپس آنها را لایه لایه از هم جدا کنید.
اکنون روی هر ورقه پیاز قدری از مواد را قرار دهید و به صورت دوکی رول کنید و در ظرف مناسب و نچسبی قرار دهید و رویش کره بریزید و به مدت 15-20 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا سطح پیازها طلائی شوند.
منبع: شور و شیرین