معصومه فلاحی
مواد لازم برای 4-6 نفر
تخممرغ 4 عدد
نمک، فلفل به میزان لازم
پودر آویشن و پودر سیر از هر کدام 1 قاشق چایخوری
ماست شیرین نصف پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آرد 2 پیمانه
مواد لازم میانی
روغن به میزان لازم
پیاز 1 عدد
سیر له کرده 2 حبه
گوشت چرخکرده 300 گرم
نمک و فلفل 1 قاشق چایخوری
فلفل دلمهای 1 عدد
کنسرو ذرت یکدوم پیمانه
جعفری خرد کرده یک چهارم پیمانه
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
آب 1 پیمانه
پنیر موزارلای رنده کردهکمچرب دالیا 100 گرم
روش تهیه ساوارین میان پر پنیری
تخممرغ، نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر سیر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خوب پف کند و حجم بگیرد.
آنگاه ماست و روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط نمائید.
مخلوط بیکینگ پودر و آرد را نیز کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
اینک آن را در قالب چربکرده ساوارین بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.
همینکه ساوارین پخت آن را از فر خارج کنید و درونش را با مواد میانی پر کرده و باقیمانده پنیر را روی مواد بریزید و دوباره آن را در فر بگذارید تا سطح پنیر طلائی و برشته شود.
روش تهیه مواد میانی
در تابه مناسبی اندکی روغن ریخته و پیاز و بعد سیر را در آن تفت دهید تا طلائی شود.
آنگاه گوشت، نمک و فلفل را بیفزائید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
سپس فلفل دلمهای، کنسرو ذرت و جعفری را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
اینک رب را بیفزائید و بعد از چند دقیقه آب را اضافه کرده و شعله را کم کنید تا آب اضافی مایه کشیده شود و جا بیفتد.
اکنون شعله را خاموش کنید و پس از 5 دقیقه نیمی از پنیر موزارلا را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
منبع: شور و شیرین