Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:51

20
آبان
ساوارین میان پر پنیری

ساوارین میان پر پنیری

تخم‌مرغ، نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر سیر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خوب پف کند و حجم بگیرد. آن‌گاه ماست و روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط نمائید.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

تخم‌مرغ                           4 عدد

نمک‌، فلفل                       به میزان لازم

 پودر آویشن و پودر سیر       از هر کدام 1 قاشق چایخوری

ماست شیرین                   نصف پیمانه

روغن مایع                          یک سوم پیمانه

بیکینگ پودر                       2 قاشق چایخوری

آرد                                  2 پیمانه 

مواد لازم میانی

روغن                                        به میزان لازم

پیاز                                           1 عدد

سیر له کرده                               2 حبه

گوشت چرخکرده                         300 گرم

نمک و فلفل                               1 قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای                              1 عدد

کنسرو ذرت                                 یک‌دوم پیمانه

جعفری خرد کرده                           یک چهارم پیمانه

رب گوجه‌فرنگی                            2 قاشق سوپخوری

آب                                             1 پیمانه

پنیر موزارلای رنده کرده‌کم‌چرب دالیا   100 گرم

روش‌ تهیه ساوارین میان پر پنیری 

تخم‌مرغ، نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر سیر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خوب پف کند و حجم بگیرد.

آن‌گاه ماست و روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط نمائید.

مخلوط بیکینگ پودر و آرد را نیز کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

اینک آن را در قالب چربکرده ساوارین بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

همینکه ساوارین پخت آن را از فر خارج کنید و درونش را با مواد میانی پر کرده و باقیمانده پنیر را روی مواد بریزید و دوباره آن را در فر بگذارید تا سطح پنیر طلائی و برشته شود. 

روش تهیه مواد  میانی

در تابه مناسبی اندکی روغن ریخته و پیاز و بعد سیر را در آن تفت دهید تا طلائی شود.

آن‌گاه گوشت، ‌نمک و فلفل را بیفزائید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

سپس فلفل دلمه‌ای، کنسرو ذرت و جعفری را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

اینک رب را بیفزائید و بعد از چند دقیقه آب را اضافه کرده و شعله را کم کنید تا آب اضافی مایه کشیده شود و جا بیفتد.

اکنون شعله را خاموش کنید و پس از 5 دقیقه نیمی از پنیر موزارلا را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

منبع: شور و شیرین

 

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، روش تهیه ساوارین، مواد لازم ساوارین، ساوارین میان پر پنیری، دستور تهیه ساوارین تعداد بازديد: 548 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز