معصومه فلاحی
مواد لازم برای 4 نفر
برنج 400 گرم
پیازچه 10 شاخه
کره 50 گره
سینه یا فیله مرغ 500 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
قارچ خرد کرده 300 گرم
فلفل دلمه ای رنگی خرد کرده 2 پیمانه
آرد سفید 2 قاشق سوپخوری
شیر سرد 2 لیوان
خامه 100گرم
روش تهیه پلوی قالبی فرانسوی
برنج را آبکش کرده و دم کنید.آن گاه پیازچه را به همراه کره تفت دهید تا کمی سبک شود.
سپس مرغ، نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و اجازه دهید تا رنگ مرغ عوض شود.
بعد قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا آبش کشیده شود.
در آخر فلفل دلمه ای را نیز افزوده و اندکی دیگر تفت دهید.
اینک آردی را که در شیر حل کردهاید به مواد بیفزائید و صبر کنید تا مرغ پخته شود و سس اندکی غلیظ شود.
اکنون سس مرغ را از روی اجاق بردارید و خامه را افزوده و مرتب هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود.
حالا پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با سس فراهم کرده سرو کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
پلو و خورش بامیه هندی
مانی پلو دامغان
پلو یونانی
آموزش انواع پلو