Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:01

5
دی
مانتى سيب زمينى

مانتى سيب زمينى

سیب‌زمینی، جعفری، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه مواد فراهم کرده را به دو قسمت تقسیم کنید و با دست مرطوب به آن فرم کاسه دهید.

سرمه جلیلی

 

مواد لازم برای 2 نفر 

 سيب‌زمينى پخته و رنده‌کرده                    ١ عدد بزرگ

جعفرى خرد کرده                                   ١ قاشق سوپخورى

نمك و فلفل                                          به میزان لازم

کره                                                     20 گرم

پياز سرخ كرده                                      ١ قاشق سوپخوری

گوشت چرخكرده                                  ١٠٠ گرم

روش تهیه مانتى سيب زمينى

سیب‌زمینی، جعفری، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه مواد فراهم کرده را به دو قسمت تقسیم کنید و با دست مرطوب به آن فرم کاسه دهید و در سینی چرب کرده فر قرار دهید.

سپس در تابه مناسبی کره را بریزید و روی حرارت قرار دهید.

پیاز، گوشت، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و تفت دهید.

حالا مواد فراهم کرده را در بین دو کاسه سیب‌زمینی تقسیم کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانیم:

سیب‌زمینی برشته با سس لیمو

خوراک سیب‌زمینی

آشپزی با سیب‌زمینی

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مانتی، شور و شیرین، مانتى سيب زمينى، دستور تهیه مانتى سيب زمينى، روش تهیه مانتى سيب زمينى، طرز تهیه مانتى سيب زمينى تعداد بازديد: 514 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز