Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 13:52

1
اسفند
خوراک ماهیچه را با این دستور حرفه ای درست کنید!

خوراک ماهیچه را با این دستور حرفه ای درست کنید!

خوراک ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی است که درست کردن آن شاید کمی به نظرتان سخت باشد. اگر شما هم با این مشکل مواجه هستید می توانید با دستور زیر یک خوراک ماهیچه حرفه ای درست کنید.

یکی از دغدغه های مهمانی دادن، غذایی است که می خواهید درست کنید. مخصوصا اگر مهمان های خاصی داشته باشید، فکر اینکه چگونه بهترین پذیرایی را از آنها بکنید یک لحظه هم راحتتان نمی گذارد. ما به شما ماهیچه مجلسی را پیشنهاد می کنیم.

مواد اولیه برای خوراک ماهیچه مجلسی

نمک و فلفل : به میزان دلخواه

رب گوجه فرنگی : 1 ق غ

پیاز : 2 عدد

ماهیچه گوسفند :  4 عدد

سیر : 2 حبه

برگ بو : 1 یا 2 عدد

هویج : 1 پیمانه

چوب دارچین : 1 عدد

کرفس : 1 پیمانه

زعفران : به میزان لازم

طرز تهیه ماهیچه مجلسی

برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی ابتدا پیاز خلالی‌شده را در تابه تفت دهید سپس تکه‌های ماهیچه را به تابه اضافه کنید و به خوبی سرخ کنید.

در این مرحله سیر رنده شده را به ماهیچه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس هویج، ساقه کرفس، برگ‌بو، فلفل و 2 پیمانه آب و زعفران را به ماهیچه اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم آرام‌پز شود.

برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی بهتر است به جای استفاده از زردچوبه از زعفران استفاده کنید در این صورت علاوه بر عطر و طعم بی‌نظیر و خواص زعفران، می‌توانید خوراک خود را ویژه کنید و طعم آبگوشت‌ مانند را از خوراک خود بگیرید.

نکته‌ای که در تهیه این خوراک بهتر است بدانید این است که هرچه آب کمتری به خوراک اضافه کنید طعم بهتری پیدا خواهد کرد.

اصطلاح تنگ‌آب درست کردن خوراک به همین معنی‌ است. که میزان آب اضافه شده به خوراک بسیار کم باشد و خوراک با آب گوشت و سبزیجات اطراف آن پخته شود.

در صورت تمایل از جعفری خرد‌شده برای عطر بیشتر بهره ببرید.

در نهایت پس از گذشت حدود یک ساعت به گوشت سر بزنید و نمک و در صورت تمایل چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه سس خوراک ماهیچه

در تابه دیگری پیاز و رب را با کره تفت دهید و پس از پخت ماهیچه آب گوشت باقی‌مانده را از صافی رد کنید و عصاره گوشت را به سس اضافه کنید و با یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو تازه طعم‌دار کنید و در نهایت ماهیچه را در این سس غوطه‌ور کنید و به مدت 30 دقیقه به پخت ادامه دهید تا کاملا طعم‌دار شود.

 

بیشتر بخوانید:

خوراک قفقازی؛ یک غذای مجلسی و خوشمزه

کوفته هویج، یک کوفته خوش رنگ و خوش طعم

خورش مرغ کاری + یک غذای خوشمزه هندی

پلو ترش؛ غذایی با طعم و بویی به یاد ماندنی

برچسب ها: تغذیه و سلامت، غذاهای سنتی، آشپزی ایرانی، خوراک ماهیچه، زندگی آنلاین، ماهیچه، دستپخت، طرز تهیه ژیگو تعداد بازديد: 566 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز