Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:44

3
دی
مينى پيده گوشت

مينى پيده گوشت

آرد را در ظرف مناسبی الک کنید. آن‌گاه در وسط آن حفره‌ای ایجاد کنید. حالا مایه خمیر، شکر و آب را در کاسه مناسبی بریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر عمل کند.

سرمه جلیلی

 

مواد لازم برای 4 نفر

 آرد                                                    ۵۰۰ گرم

خمیر مایه                                            دو قاشق سوپخوری

 شکر                                                  یک قاشق سوپخوری

آب ولرم                                               یک پیمانه

نمک                                                   1 قاشق چایخوری

تخم مرغ                                             2 عدد (زرده و سفیده جدا)

 روغن                                                به میزان لازم

پیاز رنده کرده                                       1 عدد

گوشت چرخکرده                                   250 گرم

فلفل سبز خرد کرده                               1 عدد

گوجه فرنگی                                        1 عدد

جعفری خرد کرده                                  1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                                         به میزان لازم

دارچین                                               یک دوم قاشق چایخوری

زردچوبه                                              یک دوم قاشق چایخوری

روش تهیه مينى پيده گوشت

آرد را در ظرف مناسبی الک کنید. آن‌گاه در وسط آن حفره‌ای ایجاد کنید.

حالا مایه خمیر، شکر و آب را در کاسه مناسبی بریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر عمل کند.

سپس مایه خمیر، نمک و سفیده تخم‌مرغ را درون حفره آرد بریزید و کم کم با آرد مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اینک خمیر را روی سطح میز کار به مدت 5 دقیقه ورز دهید.

آن‌گاه کاسه مناسبی را چرب کنید و خمیر را درون کاسه بگذارید و روی کاسه را بپوشانید و 15-20 دقیقه به خمیر استراحت دهید.

حالا در تابه مناسبی اندکی روغن بریزید تا گرم شود.

پیاز، گوشت، فلفل، گوجه‌فرنگی، جعفری، نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه را بیفزائید و روی حرارت تفت دهید.

اینک هر بار از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و به شکل قایق باز کنید و از مواد فراهم کرده روی آن بریزید و لبه‌های خمیر را با زرده آغشته کنید.

اکنون پدیده‌ها را در سینی چرب کرده فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، مينى پيده گوشت، دستور مينى پيده گوشت تعداد بازديد: 488 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز