مواد مورد نیاز:
پیاز (نگینی خردشده): 100 گرم
سیر (له شده): 2 حبه
لبو (مکعبی خردشده): 150 گرم
سیب زمینی (مکعبی خردشده): 150 گرم
هویج (مکعبی خردشده): 100 گرم
تره فرنگی (حلقه ای خردشده): 50 گرم
آب مرغ: 2 لیتر
نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
خامه ترش: به میزان لازم
روغن نارگیل: 3 ق س
روش پخت:
*پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.
*سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
*لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
*آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.
*با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.
*در حین پخت نمک و فلفل آن را نیز اندازه کنید.
*سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.