Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:44

8
آذر
کوکوی کینوا

کوکوی کینوا

هویج، کدو، سیب زمینی‌ها، نخودفرنگی، ذرت، کرفس، گشنیز، کینوا، نمک، فلفل، زیره، ادویه کاری، فلفل دلمه‌ای و آرد را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

هویج رنده کرده                                                      1 عدد متوسط

کدو سبز رنده کرده                                                 1 عدد متوسط

سیب زمینی پخته و رنده کرده                                  1 عدد متوسط

سیب‌زمینی خام و رنده کرده                                    1 عدد بزرگ

کنسرو نخود فرنگی                                                یک سوم پیمانه

کنسرو ذرت                                                          یک چهارم پیمانه

ساقه کرفس ریز خرد کرده                                       یک دوم پیمانه

گشنیز خرد کرده                                                    یک سوم پیمانه

کینوا                                                                    یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل                                                          به میزان لازم

زیره                                                                    یک چهارم قاشق چایخوری

ادویه کاری                                                           یک دوم قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای خرد کرده                                           یک سوم پیمانه

آرد سبوس دار                                                      2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ همزده                                                    2 عدد

روغن مخصوص سرخ کردنی                                     به میزان لازم

روش‌ تهیه کوکوی کینوا

هویج، کدو، سیب زمینی‌ها، نخودفرنگی، ذرت، کرفس، گشنیز، کینوا، نمک، فلفل، زیره، ادویه کاری، فلفل دلمه‌ای و آرد را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن گاه تخم مرغ را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

سپس هربار قدری از مواد فراهم کرده را در دست فرم دهید و در روغن داغ روی حرارت سرخ کنید.

یادآوری 1: درصورت تمایل می‌توانید از دو حبه سیر له کرده در این کوکو استفاده کنید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آشپزباشی، شور و شیرین، کوکوی کینوا، دستور تهیه کوکو، روش‌ تهیه کوکوی کینوا، طرز تهیه کوکو تعداد بازديد: 737 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز