Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:57

1
بهمن
کباب شاهی

کباب شاهی

فیله ها را با نمک، فلفل، سیر و نیمی از پیاز مزه‌دار کنید. آن‌گاه سینه مرغ را با زعفران، خامه، نمک، فلفل و باقیماندۀ پیاز طعم دار کنید. دنبه را نیز با زعفران و نمک و فلفل مزه دار کنید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای یک نفر 

فیله گوساله خرد کرده                     150 گرم

نمک و فلفل سیاه                         به میزان لازم

سیرله کرده                                 1 حبه کوچک

پیاز خلالی خرد کرده                     100 گرم

سینه مرغ خرد کرده                      100 گرم

زعفران                                       به میزان لازم

خامه                                          1 قاشق سوپخوری

دنبه خرد کرده                             60 گرم

روغن زیتون                                 به میزان لازم

کنجد، زرشک و آویشن برای تزیین   به میزان دلخواه

گوجه                                         به میزان لازم

روش‌ تهیه کباب شاهی

فیله ها را با نمک، فلفل، سیر و نیمی از پیاز مزه‌دار کنید.

آن‌گاه سینه مرغ را با زعفران، خامه، نمک، فلفل و باقیماندۀ پیاز طعم دار کنید.

دنبه را نیز با زعفران و نمک و فلفل مزه دار کنید.

سپس هر سه را به مدت 2 - 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

اینک به ترتیب فیله گوساله، دنبه و سینه مرغ را یکی در میان به سیخ بکشید و کباب را روی آتش بپزید و در صورت تمایل آن را با کنجد، زرشک، آویشن، گوجه و پیاز بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کباب ماهی و لیمو

کباب مکزیکی

ترشه کباب

کباب آدانا

 

برچسب ها: کباب، آموزش کباب، طرز تهیه کباب، آشپزباشی، روش تهیه کباب، دستور تهیه کباب، شور و شیرین، کباب خانگی، کباب شاهی، دستور پخت کباب تعداد بازديد: 1260 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز