کیان رنجبر
مواد لازم برای یک نفر
فیله گوساله خرد کرده 150 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سیرله کرده 1 حبه کوچک
پیاز خلالی خرد کرده 100 گرم
سینه مرغ خرد کرده 100 گرم
زعفران به میزان لازم
خامه 1 قاشق سوپخوری
دنبه خرد کرده 60 گرم
روغن زیتون به میزان لازم
کنجد، زرشک و آویشن برای تزیین به میزان دلخواه
گوجه به میزان لازم
روش تهیه کباب شاهی
فیله ها را با نمک، فلفل، سیر و نیمی از پیاز مزهدار کنید.
آنگاه سینه مرغ را با زعفران، خامه، نمک، فلفل و باقیماندۀ پیاز طعم دار کنید.
دنبه را نیز با زعفران و نمک و فلفل مزه دار کنید.
سپس هر سه را به مدت 2 - 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
اینک به ترتیب فیله گوساله، دنبه و سینه مرغ را یکی در میان به سیخ بکشید و کباب را روی آتش بپزید و در صورت تمایل آن را با کنجد، زرشک، آویشن، گوجه و پیاز بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: