اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
برنج باسماتی 300 گرم
سوسیس 170 گرم
روغن به میزان لازم
ساقه کرفس خرد کرده 300 گرم
پیاز خرد کرده 2 عدد متوسط
سیرله کرده 4 حبه
نمک و فلفل قرمز یکهشتم قاشق چایخوری
زردچوبه به میزان لازم
پودر آویشن به میزان لازم
برگ بو 2 عدد
آب گوجهفرنگی یک پیمانه
آب مرغ غلیظ یکدوم پیمانه
کنسرو نخودفرنگی 120 گرم (1 پیمانه)
ران مرغ 600 گرم
روش تهیه جامبالایا
برنج را بشوئید، خیس کنید، بپزید و آبکش کنید.
آنگاه سوسیسها را حلقهای خرد کنید و در قدری روغن تفت دهید.
کرفس را هم تفت دهید و کنار بگذارید. سپس قدری روغن در تابه بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.
سیر، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر آویشن، برگ بو و آب گوجهفرنگی را هم اضافه کنید.
سپس برنج آبکش کرده، سوسیس، کرفس، آب مرغ و نخودفر نگی را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.
اکنون مواد را در قابلمة مناسبی بریزید و به مدت 30 دقیقه دم کنید. در این فاصله ران مرغ را با حرارت ملایم تفت دهید تا پخته و برشته شود.
اکنون پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با تکههای مرغ آن را بیارائید.
یادآوری: میتوانید مرغ را قبل از سرخ کردن با قدری آب، نمک، پیاز و زردچوبه به مدت یکساعت بپزید تا در نهایت آب مرغ به یک دوم پیمانه برسد و در پخت برنج از آن استفاده کنید و سپس مرغ را قدری سرخ کنید.
منبع: شور و شیرین