Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:09

5
آبان
جامبالایا

جامبالایا

برنج را بشوئید، خیس کنید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه سوسیس‌ها را حلقه‌ای خرد کنید و در قدری روغن تفت دهید. کرفس را هم تفت دهید و کنار بگذارید. سپس قدری روغن در تابه بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4 نفر 

برنج باسماتی                    300 گرم

سوسیس                         170 گرم

روغن                               به میزان لازم

ساقه کرفس خرد کرده         300 گرم

پیاز خرد کرده                      2 عدد متوسط

سیرله کرده                        4 حبه

نمک و فلفل قرمز                 یک‌هشتم قاشق چایخوری

زردچوبه                              به میزان لازم

پودر آویشن                         به میزان لازم

برگ بو                                2 عدد

آب گوجه‌فرنگی                     یک پیمانه

آب مرغ غلیظ                        یک‌دوم پیمانه

کنسرو نخودفرنگی                 120 گرم (1 پیمانه)

ران مرغ                               600 گرم

روش تهیه جامبالایا 

برنج را بشوئید، خیس کنید، بپزید و آبکش کنید.

آن‌گاه سوسیس‌ها را حلقه‌ای خرد کنید و در قدری روغن تفت دهید.

کرفس را هم تفت دهید و کنار بگذارید. سپس قدری روغن در تابه بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.

سیر، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر آویشن، برگ بو و آب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید.

سپس برنج آبکش کرده، سوسیس، کرفس، آب مرغ و نخودفر نگی را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.

اکنون مواد را در قابلمة مناسبی بریزید و به مدت 30 دقیقه دم کنید. در این فاصله ران مرغ را با حرارت ملایم تفت دهید تا پخته و برشته شود.

اکنون پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با تکه‌های مرغ آن را بیارائید.

یادآوری: می‌توانید مرغ را قبل از سرخ کردن با قدری آب، نمک، پیاز و زردچوبه به مدت یکساعت بپزید تا در نهایت آب مرغ به یک دوم پیمانه برسد و در پخت برنج از آن استفاده کنید و سپس مرغ را قدری سرخ کنید.

منبع: شور و شیرین

 

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی با مرغ، آموزش آشپزی، جامبالایا، مواد لازم جامبالایا، دستور تهیه جامبالایا، روش تهیه جامبالایا تعداد بازديد: 649 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز