کیان رنجبر
مواد لازم برای 2-4 نفر
برنج 2 پیمانه
سیر له کرده 2 حبه
روغن زیتون به میزان لازم
گوجه فرنگی رنده کرده 2 عدد متوسط
پودر آویشن به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ریحان خرد کرده 50 گرم
جعفری خرد کرده 50 گرم
پنیر موزارلا مکعبی خرد کرده 50 گرم
آرد سفید به میزان لازم
تخم مرغ همزده 2 عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم
روش تهیه سوپلی
برنج را بشوئید، بخیسانید و آن را کته دم کنید.
آنگاه سیر را با مقداری روغن زیتون تفت دهید.
گوجه را نیز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
سپس پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنید و شعله راخاموش نمائید.
حالا کته را همراه با ریحان، جعفری و مایه فراهم کرده خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید، اینک هر بار از مواد فراهم کرده به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید و یک تکه پنیر موزارلا وسطش قرار دهید و آن را به شکل بیضی درآورید.
حالا سوپلی را به ترتیب در آرد سفید، تخممرغ و در نهایت آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.