Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 23:28

22
آبان
سوپلی

سوپلی

برنج را بشوئید، بخیسانید و آن را کته دم کنید. آن‌گاه سیر را با مقداری روغن زیتون تفت دهید. گوجه را نیز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. سپس پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 2-4 نفر 

 برنج                                     2 پیمانه

سیر له کرده                          2 حبه

روغن زیتون                            به میزان لازم

گوجه فرنگی رنده کرده             2 عدد متوسط

پودر آویشن                             به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه                    به میزان لازم

ریحان خرد  کرده                      50 گرم

جعفری خرد  کرده                    50 گرم

پنیر موزارلا مکعبی خرد کرده       50 گرم

آرد سفید                                به میزان لازم

تخم مرغ  همزده                       2 عدد

آرد سوخاری                             به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی        به میزان لازم

روش تهیه سوپلی

برنج را بشوئید، بخیسانید و آن را کته دم کنید.

آن‌گاه سیر را با مقداری روغن زیتون تفت دهید.

گوجه را نیز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

سپس پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنید و شعله راخاموش نمائید.

حالا کته را همراه با ریحان، جعفری و مایه فراهم کرده خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید، اینک هر بار از مواد فراهم کرده به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید و یک تکه پنیر موزارلا وسطش قرار دهید و آن را به شکل بیضی درآورید.

حالا سوپلی را به ترتیب در آرد سفید، تخم‌مرغ و در نهایت آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، سوپلی، مواد لازم سوپلی، دستور تهیه سوپلی، روش تهیه سوپلی تعداد بازديد: 401 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز