طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل
تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم :
سینه مرغ بدون پوست و استخوان نیم کیلو
فلفل سبز 2 عدد
فلفل قرمز چیلی 1 عدد
پنیر چدار یا موزارلا رنده شده (در صورت امکان پنیر مونتری استفاده کنید) 1.5 پیمانه
تورتیلا 6 عدد
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده (یک عدد گوجه فرنگی ریز) نیم پیمانه
پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن) سه قاشق غذاخوری
گشنیز یا ریحان تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری
طرز پخت :
مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید.
روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند.
مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود 10 دقیقه زمان نیاز دارد.
برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید.
ارزش غذایی :
- کالری: 124
- چربی: 5 گرم
- کلسترول: 24 میلی گرم
- چربی اشباع شده: 2 گرم
- کربوهیدرات: 11 گرم
- چربی اشباع نشده: 1 گرم
- سدیم: 238 میلی گرم
- پتاسیم: 331 میلی گرم