Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 09:33

4
آبان
کسادیا مرغ و فلفل ( پیش غذای مکزیکی )+ طرز تهیه

کسادیا مرغ و فلفل ( پیش غذای مکزیکی )+ طرز تهیه

این غذای سبک از انواع سبزیجات تازه و پنیر تهیه می شود که طعم بی نظیر آن شما را شگفت زده می کند.

طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل

تعداد: 12 نفر

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

 

مواد لازم :

 سینه مرغ بدون پوست و استخوان       نیم کیلو

 فلفل سبز              2 عدد

 فلفل قرمز چیلی     1 عدد

 پنیر چدار یا موزارلا رنده شده (در صورت امکان پنیر مونتری استفاده کنید)    1.5 پیمانه

 تورتیلا  6 عدد

روغن زیتون        یک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده (یک عدد گوجه فرنگی ریز)         نیم پیمانه

پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن)         سه قاشق غذاخوری

گشنیز یا ریحان تازه خرد شده             یک قاشق غذاخوری

طرز پخت :

مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد.

تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید.

روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند.

مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود 10 دقیقه زمان نیاز دارد.

برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید.

 ارزش غذایی :

  • کالری: 124
  • چربی: 5 گرم
  • کلسترول: 24 میلی گرم
  • چربی اشباع شده: 2 گرم
  • کربوهیدرات: 11 گرم
  • چربی اشباع نشده: 1 گرم
  • سدیم: 238 میلی گرم
  • پتاسیم: 331 میلی گرم
برچسب ها: آشپزی، طعم جدید، دستور پخت، کسادیا مرغ و فلفل، پیش غذای مکزیکی تعداد بازديد: 731 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز