Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 18:57

28
اسفند
مالابیج گیلان

مالابیج گیلان

ماهی را تمیز کرده، بشوئید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. آن گاه گردو، سبزی‌ محلی، رب انار و گلپر را مخلوط کنید و داخل شکم ماهی را با این مخلوط پر کرده و با نخ و سوزن بدوزید.

اویس کلاهی

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

ماهی سفید                                                     1 عدد بزرگ

نمک و فلفل سیاه                                               به میزان لازم

مغزگردو خرد کرده                                               150 گرم

سبزی‌ معطر محلی(نعنا، خالواش، چوچاق)               از هر کدام یک دسته

رب انار                                                               3  قاشق سوپخوری

گلپر                                                                  به میزان لازم

روش‌ تهیه مالابیج گیلان 

ماهی را تمیز کرده، بشوئید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

آن گاه گردو، سبزی‌ محلی، رب انار و گلپر را مخلوط کنید و داخل شکم ماهی را با این مخلوط پر کرده و با نخ و سوزن بدوزید تا مواد بیرون نریزد.

سپس ماهی را به مدت تقریبی یک ساعت در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید تا برشته و طلائی شود.

یادآوری

* اگر در هنگام پخت ماهی اندکی آب نارنج رویش بریزیم، طعم ترش نارنج جذب ماهی می‌شود و آن را لذیذ تر می‌کند.

* مالابیج را با سس مخصوص (انار و گردو) و برنج کته میل می‌کنند.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

ماهی را چطور بپزیم؟

کباب ماهی و لیمو

روش پخت ماهی شکم‌پر

آشپزی با ماهی و میگو

رولت ماهی

ماهی با سس انار

 

برچسب ها: روش پخت ماهی، آشپزباشی، آموزش پخت ماهی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، پخت ماهی، ماهی شب عید، مالابیج گیلان، دستور تهیه ماهی، دستور تهیه مالابیج گیلان، مالابیج تعداد بازديد: 1242 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز