اویس کلاهی
مواد لازم برای 6-8 نفر
ماهی سفید 1 عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مغزگردو خرد کرده 150 گرم
سبزی معطر محلی(نعنا، خالواش، چوچاق) از هر کدام یک دسته
رب انار 3 قاشق سوپخوری
گلپر به میزان لازم
روش تهیه مالابیج گیلان
ماهی را تمیز کرده، بشوئید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
آن گاه گردو، سبزی محلی، رب انار و گلپر را مخلوط کنید و داخل شکم ماهی را با این مخلوط پر کرده و با نخ و سوزن بدوزید تا مواد بیرون نریزد.
سپس ماهی را به مدت تقریبی یک ساعت در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید تا برشته و طلائی شود.
یادآوری
* اگر در هنگام پخت ماهی اندکی آب نارنج رویش بریزیم، طعم ترش نارنج جذب ماهی میشود و آن را لذیذ تر میکند.
* مالابیج را با سس مخصوص (انار و گردو) و برنج کته میل میکنند.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: