مریم نویدیزاده
مواد لازم برای 4-5 نفر
کره 50 گرم
كعب مرغ 600 گرم
نمک به میزان لازم
زعفران حلکرده یک قاشق سوپخوری
پوست لیمو رنده کرده از يك عدد
آبلیمو از دو عدد
آب پرتقال 1 ليتر 4 پیمانه
روش تهیه مرغ با سس لیمو و پرتقال
كره را در تابه مناسبی روی اجاق بگذارید تا کره آب شود.
آنگاه مرغها را به تابه بیفزائید تا سرخ شود.
سپس طرف دیگر مرغ ها را نیز سرخ کنید. حالا نمک، زعفران و پوست لیمو را به مرغها بيفزائيد. اينك آبليمو را به مرغ اضافه کنید.
سپس آب پرتقال را افزوده و با حرارت ملايم مرغ را يك ساعت بپزيد.
يادآوری: به قسمت بالای ران مرغ، كعب مرغ گفته میشود.
منبع: شور و شیرین