Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 23:20

21
مهر
کیویسکی مرغ

کیویسکی مرغ

سینه مرغ را از زیر استخوان کتف برش طولی بزنید، طوری که سینه مرغ به کتف وصل باشد. آن‌گاه قسمت برش خورده را باز کنید تا سینه به صورت یک سطح یکدست پهن شود.

کیان رنجبر

 

موادلازم 

سینه مرغ                                        1 عدد

نمک و فلفل سیاه                              به میزان‌لازم

سیر له کرده                                     2 حبه

کره                                                 30 گرم

جعفری خرد شده                               1 قاشق سوپخوری

آرد سفید                                          به میزان لازم

تخم مرغ                                           1 عدد

آرد سوخاری                                      به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ کردنی                  به میزان لازم 

روش تهیه کیویسکی مرغ

سینه مرغ را از زیر استخوان کتف برش طولی بزنید، طوری که سینه مرغ به کتف وصل باشد.

آن‌گاه قسمت برش خورده را باز کنید تا سینه به صورت یک سطح یکدست پهن شود.

سپس این قسمت را با بیفتک کوب بکوبید تا مسطح و نازک شود (دقت کنید سینه مرغ پاره نشود).

سپس هر دو طرف مرغ را با نمک، فلفل و سیر مزه‌دار کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.

در این فاصله کره و جعفری را با هم مخلوط کنید.

بعد آن را روی سلفون بریزید و رول نمائید و حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت‌ شود.

اینک کره سفت شده را روی سطح مرغ قرار دهید و مرغ را رول کنید.

اکنون سینه مرغ را ابتدا در آرد سفید، بعد در تخم‌مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.

یادآوری: سینه مرغ را به گونه‌ای ببندید که در هنگام سرخ شدن کره از آن بیرون نریزد.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی با مرغ، آموزش آشپزی، کیویسکی مرغ، مواد لازم کیویسکی مرغ، روش تهیه کیویسکی مرغ، کیویسکی تعداد بازديد: 892 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز