ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2-4 نفر
روغن به میزان لازم
گوشت چرخکرده 250 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای سبز خرد کرده یکدوم پیمانه
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
کنسرو نخودفرنگی یکسوم پیمانه
کنسرو ذرت یکسوم پیمانه
گشنیز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
خمیر یوفکا دالیا 4 ورق
کره آبکرده 50 گرم
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا 200 گرم
روشتهیه رولت پنیری
قدری روغن، گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.
آنگاه رب گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را به همراه پیازداغ بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
حالا مواد را از روی حرارت برداشته، نخودفرنگی، ذرت و گشنیز را اضافه کنید و مخلوط نمائید.
سپس خمیر را روی سطح میز کار قرار دهید و با کره آغشته کنید و یک لایه دیگر خمیر رویش قرار دهید همین کار را تکرار کنید تا چهار لایه شود.
اینک روی سطح خمیر پنیر بپاشید و از مواد فراهم کرده رویش بریزید.
حالا از لبه خمیر آن را رول کنید و در سینی فر بگذارید و رویش را با کره آغشته کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.