حسینپور یزدانپناه
مواد لازم برای 6-8 نفر
پیاز 400 گرم
روغن به میزان لازم
زردچوبه 2 قاشق سوپخوری
حبوبات (نخود، لوبیا، عدس) جمعاً 400 گرم
گندم 250 گرم
اسفناج یا برگ چغندر یک کیلو و نیم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
کشک به میزان لازم
پیاز سرخکرده به میزان لازم
نعنا تفت داده به میزان لازم
سیر تفت داده به میزان لازم
روش تهیه بوغدا آشی (آشگندم زنجان)
پیاز، روغن و زردچوبه را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.
آنگاه میزان کافی آب اضافه کنید.
سپس حبوبات و گندم پخته را بیفزائید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.
اینک اسفناج، نمک و فلفل را نیز افزوده و حدود یک ربع دیگر آش را بپزید.
در صورت دلخواه اندکی کشک، پیاز و نعنا به آش اضافه کنید و بعد آن را در ظرف مناسبی بکشید و با نعناداغ، پیازداغ و سیر بیارائید.
یادآوری: درصورتی که آش غلظت کافی نداشت میتوانید اندکی آرد را در کمی آبسرد حل کنید و به آش اضافه نمائید.
منبع: شور و شیرین