Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:25

30
دی
آش زرشک

آش زرشک

پیاز را با قدری روغن روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه لپه و برنج را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس به میزان کافی آب و آب زرشک را بیفزائید و صبر کنید تا لپه و برنج با حرارت ملایم بپزند.

طاهره خطیبی

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

پیاز                                    1 عدد

روغن                                  به میزان لازم

لپه                                     یک دوم پیمانه

برنج                                    2 پیمانه

آب زرشک                            3 پیمانه

زرد‌چوبه                               به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه                 به میزان لازم

سبزی آش                          200 گرم (تره، جعفری، شوید، اسفناج)

زرشک                                50 گرم

کشک                                به میزان لازم

نعنا داغ                              به میزان لازم

پیاز داغ                              به میزان لازم

روش تهیه آش زرشک

پیاز را با قدری روغن روی حرارت تفت دهید.

آن‌گاه لپه و برنج را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس به میزان کافی آب و آب زرشک را بیفزائید و صبر کنید تا لپه و برنج با حرارت ملایم بپزند.

حالا زردچوبه، نمک، فلفل و سبزی را بیفزائید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.

در این فاصله زرشک را با یک قاشق روغن روی حرارت اجاق به مدت 30 ثانیه تفت دهید و به آش اضافه کنید.

اکنون آش را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کشک، نعنا داغ، پیاز داغ و زرشک بیارائید.

یادآوری:

لپه و برنج را از قبل خیس کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

آش ترش

آش دوغ

آش سبزی

آش والک

آش شله

آش آلبالو

کتاب آموزش پخت آش و آبگوشت

 

 

برچسب ها: آش، آموزش پخت آش، زندگی آنلاین، شور و شیرین، آش زرشک، روش تهیه آش زرشک، دستور تهیه آش زرشک، طرز تهیه آش زرشک تعداد بازديد: 522 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز