Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 08:37

27
مهر
آش شله

آش شله

حبوبات، گندم و برنج را جداگانه بشوئید و در ظرف‌های جداگانه به مدت یك شب بخیسانید. آن‌گاه گوشت را همراه با پیاز، نخود، لوبیاها و آب روی حرارت ملایم بپزید.

آرزو گنجی

 

 

مواد لازم برای 8-10  نفر

نخود و لوبیا سفید               در مجموع  150 گرم

لوبیا چیتی                         90 گرم (یك‌دوم پیمانه)

ماش                                80 گرم (یك‌دوم پیمانه)

عدس                               100 گرم (یك‌دوم پیمانه)

گندم                                200 گرم (یك پیمانه)

برنج                                100 گرم (یك‌دوم پیمانه)

گوشت دنده گوسفندی       500 گرم

پیاز                                 1 عدد

آب                                 2/5 لیتر (10 پیمانه)

ادویه آش*                       از هر كدام یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل                    به میزان لازم

* جوز هندی، زنجفیل، دارچین، زردچوبه

مواد لازم برای تهیه قیمه

گوشت قیمه‌ای بدون چربی250 گرم

روغن مخصوص سرخ كردنی 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

پیاز سرخكرده                3 عدد

لپه                              100 گرم (یك‌دوم پیمانه)

رب‌گوجه‌فرنگی              2 قاشق سوپخوری

ادویه مخصوص*             از هر كدام یك‌دوم قاشق چایخوری

گلاب                           1 قاشق چایخوری

زعفران دم‌كرده             1 قاشق سوپخوری

نمك                           به میزان لازم

*هل، زنجفیل، دارچین، زردچوبه و فلفل سیاه

 روش تهیه آش شله

حبوبات، گندم و برنج را جداگانه بشوئید و در ظرف‌های جداگانه به مدت یك شب بخیسانید. آن‌گاه گوشت را همراه با پیاز، نخود، لوبیاها و آب روی حرارت ملایم بپزید. سپس گوشت را از قابلمه درآورید و ریش‌ریش كنید و دوباره در قابلمه بریزید.

آش را یك ساعت دیگر روی حرارت ملایم بپزید و بعد، برنج، ماش، عدس، گندم، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا حبوبات آش كاملاً له شود. اكنون دارچین، جوز هندی، زنجفیل و زردچوبه را اضافه نمائید و به مدت 10 دقیقه، آش را دم كنید. حالا آش را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بكشید و رویش را با قیمه بیارائید.

روش تهیه قیمه: گوشت را در روغن تفت دهید و پیاز سرخكرده و لپه را به آن بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه زردچوبه، فلفل، رب گوجه‌فرنگی و قدری آب به آن بیفزائید و بگذارید گوشت بپزد و به روغن بیفتد. حالا نمك، ‌ادویه مخصوص، گلاب و زعفران را درون قیمه بریزید، در قابلمه را بگذارید و در حدود ده دقیقه آن را دم كنید تا عطر و طعم بهتری بگیرد.

 

برچسب ها: روش تهیه آش شله، آش شله، شله، آموزش آش شله، مواد لازم آش شله، قیمه، مواد لازم قیمه، آشپزی با قیمه تعداد بازديد: 788 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز