Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:09

9
آبان
آش بی بی؛ یک آش خوشمزه و دلچسب برای پاییز+طرز تهیه

آش بی بی؛ یک آش خوشمزه و دلچسب برای پاییز+طرز تهیه

وقتی حرف از غذاهای معروف ایرانی به میان می آید، انواع آش ها، جزو اولین گزینه هایی هستند که به ذهنمان وارد می شوند. به جز آش های معروف که همه با آن ها آشنا هستند و حتما امتحان شان کرده اند، بعضی آش های دیگر، مختصِ نقاط مختلف ایران هستند که احتمالا بعضی ها

مواد مورد نیاز:

نخود: یک دوم پیمانه

لوبیا چیتی: یک دوم پیمانه

عدس (خیس شده): یک دوم پیمانه

باقالی: 1 پیمانه

سبزی آش (خردشده): 200 گرم

بادنجان (حلقه ای شده): 3 عدد

پیاز (نگینی خردشده): 2 عدد

گوجه فرنگی (نگینی خردشده): 3 عدد

رب گوجه فرنگی: 2 ق س

اُماج: 1 پیمانه

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

روش پخت:

1- نخود و لوبیا (از روز قبل هرکدام جداگانه خیس و در این مدت چند بار آب آن ها عوض شده) را داخل قابلمه ای با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود، سپس عدس و باقالی را به آن اضافه کنید.

2- بادنجان را داخل صافی گذاشته و روی آن نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن را شسته، خشک کرده و داخل روغن سرخ کنید.

3- داخل تابه ای مقداری روغن گرم کرده، سپس پیاز را همراه با زردچوبه، نمک و فلفل درون آن ریخته و تفت دهید. بعد پیاز را از تابه خارج کرده و رب گوجه فرنگی را درون آن تفت داده تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس از روی حرارت بردارید.

4- گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، سبزی آش، (به میزان مساوی مخلوطی از جعفری، تره، گشنیز و اسفناج) و بادنجان سرخ شده را به مخلوط نخود و لوبیا افزوده و بگذارید تا بپزد.

5- در انتهای پخت 1 پیمانه اُماج را به آش افزوده و هم بزنید تا به هم نچسبند، بعد حرارت را کم کرده و در ظرف را بگذارید تا جا بیفتد.

برای تهیه اُماج:

یک چهارم پیمانه روغن جامد، مقداری نمک، زردچوبه و فلفل را دورن یک دوم پیمانه آب ریخته و باهم مخلوط کنید. سپس در کف سینی 1 پیمانه آرد ریخته و مخلوط روغن را روی آن بپاشید. بعد کف دست را روی آرد حرکت داده، دست هایتان را به هم بمالید و از خمیری که به دست تان چسبیده، خمیری ریز و نامنظمی درست کنید (به همین ترتیب ادامه دهید تا به اندازه 1 پیمانه آماده شود) سپس کنار بگذارید تا خشک یا نیم خشک شود.

برچسب ها: آشپزی، آش، غذاهای سنتی، آش بی بی، آش پاییزی، دستور پخت انواع آش تعداد بازديد: 632 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز