Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 22:49

24
دی
طرز کوکو بادمجان ؛ یک غذای کم خرج و ساده

طرز کوکو بادمجان ؛ یک غذای کم خرج و ساده

این غذای ساده که به عنوان پیش غذا هم سرو می‌شود بسیار ارزان قیمت و ساده طبخ می‌شود که از خوردن آن لذت خواهید برد.


کوکو بادمجان یکی از انواع کوکو‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که به عنوان پیش غذا هم سرو می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

بادمجان ۴ عدد متوسط

تخم مرغ ۳ عدد

پیاز ۱ عدد بزرگ

 سیر ۱ حبه

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

روغن و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت کوکو بادمجان

بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه

ابتدا می‌توانید پوست بادمجان‌ها را بگیریم و آن‌ها را بشوییم و در قابلمه‌ای مقداری آب بریزیم و آن‌ها را آبپز کنیم و یا مانند میرزا قاسمی بادمجان‌ها را بشوییم و با پوست روی گاز آن‌ها را کبابی کنید و بعد پوست آن‌ها را بگیرید.

بادمجان‌های پخته شده را در یک کاسه مناسب و جادار می‌ریزیم، سپس کمی صبر می‌کنیم تا خنک شوند و پیاز و سیر را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و رنده ریز می‌کنیم و آب پیاز را کاملا می‌گیریم و به بادمجان اضافه می‌کنیم

در ادامه کمی زردچوبه، فلفل سیاه، نمک روی مواد می‌ریزیم و با گوشکوب دستی یا برقی یا داخل میکسر میکس می‌کینم تا کاملا له و پوره شود و اگر هنوز کمی بادمجان‌ها گرم هستند حتما تامل می‌کنیم تا کاملا سرد شوند.

کوکو سیب زمینی یکی از انواع کوکو‌های بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که به دلیل اینکه خیلی سریع آماده می‌شود.

سپس تخم مرغ‌ها را ابتدا در پیاله‌ای می‌شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه‌ای می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم و به مایه بادمجان اضافه می‌کنیم و مایه کوکو را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. تابه‌ای بزرگ را روی حرارت قرار می‌دهیم.

مقداری روغن داخل ان می‌ریزیم و روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا داغ شود و بعد مایه را داخل تابه می‌ریزیم و مایه را در تابه پخش می‌کنیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا با حرارت ملایم کوکو سرخ شود.

بعد کوکو را از وسط نصف می‌کنیم و هر نیمه کوکو را با کفگیر بر می‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. در پایان پس از اینکه کوکو به خوبی سرخ شد آنرا در بشقاب قرار می‌دهیم و با گوجه فرنگی یا خیارشور و نان نوش جان کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکو پاکستانی

دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

طرز تهیه کوکوی قارچ

 

 

برچسب ها: ادویه، کوکو، آموزش آشپزی، سیر، طرز تهیه، کوکو بادمجان، طرز تهیه کوکو بادمجان تعداد بازديد: 92 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز