Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 21:36

20
مهر
طرز تهیه شامی به روش تبریزی

طرز تهیه شامی به روش تبریزی

کتلت تبریزی یکی از غذا‌های خوشمزه و اصیل ایرانی می‌باشد این غذای لذیذ شباهت زیادی به شامی کباب دارد که علاوه بر طعم عالی ظاهری شیک و مجلسی دارد که بسیار برای پذیرایی مناسب می‌باشد.

کتلت تبریزی یکی از غذا‌های لذیذ ایرانی است که بسیار محبوب و پر طرفدار می‌باشد و هر سلیقه‌ای را به خود جذب میکند. این غذای خوشمزه با گوشت چرخکرده، سیب زمینی و پیاز تهیه می‌شود و یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمان است.

مواد لازم برای تهیه کتلت تبریزی

گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم

سیب زمینی: ۳ عدد متوسط

پیاز: ۱ عدد بزرگ

سیر: ۲ حبه

تخم مرغ: ۱ عدد

آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری

گرد غوره: ۱/۴ قاشق چایخوری

سماق: ۱/۴ قاشق چایخوری

ادویه کاری: ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

 

کتلت تبریزی یکی از غذا‌های خوشمزه و اصیل ایرانی می‌باشد این غذای لذیذ شباهت زیادی به شامی کباب دارد که علاوه بر طعم عالی ظاهری شیک و مجلسی دارد که بسیار برای پذیرایی مناسب می‌باشد. این کتلت خوشمزه با گوشت چرخ کرده، پیاز، سیب زمینی و ادویه تهیه میشود که شما به راحتی میتوانید در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. با دستور پخت کتلت تبریزی تا پایان همراه باشید.

بیشتربخوانید:

دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

 

 

 

طرز تهیه کتلت خوشمزه تبریزی

برای تهیه این غذای سنتی ایرانی در ابتدا باید سیب زمینی و پیاز را بعد از شستن پوست بگیرید.

حال ریز سیب زمینی و پیاز را رنده کنید البته برای سرعت بخشیدن به کار میتوانید درون میکسر بریزید.

در ادامه باید مواد را بعد از رنده کردن با دست فشار دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود سپس درون یک کاسه بریزید.

سیر را نیز رنده کرده و به کاسه مواد اضافه کنید حال گوشت چرخکرده را به همراه گرد غوره، آرد نخودچی درون ظرف بریزید.

مواد را با هم مخلوط کنید و برای مزه دار شدن گوشت نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری و سماق اضافه کنید.

درون کاسه‌ای جدا تخم مرغ را بشکنید در صورت سالم بودن درون ظرف اصلی بریزید و هم بزنید.

حال مواد را با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا حالت منسجمی به خود بگیرد.

روی ظرف را سلفون بکشید و برای ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید اگر زمان کافی ندارید میتوانید سریع سرخ کنید.

تابه‌ای را روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید مایه کتلت را از یخچال خارج کرده و کمی از مایه بردارید.

با دست به مواد شکل دهید و پس از داغ شدن روغن، کتلت درون ماهیتابه قرار دهید این کار را تا پایان برای همه مواد انجام دهید.

زمانی که یک طرف کتلت سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز سرخ شود پس از آماده شدن روی دستمال حوله‌ای قرار دهید.

درون تابه‌ای جدا سیب زمینی را خلال کرده و درون تابه سرخ کنید می‌توانید گوجه فرنگی را نیز بعد از سیب زمینی سرخ کنید.

در پایان کتلت را در ظرف مناسب بچینید و با سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده آن را تزئین نمایید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شامی هویج خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شامی گیلانی ؛ تجربه طعمی جدید

 

 

برچسب ها: ادویه، سماق، سیر، کتلت تعداد بازديد: 137 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز