Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:32

19
تیر
طرز تهیه سس سزار رستورانی

طرز تهیه سس سزار رستورانی

سالاد سزار یکی از خوشمزه ترین سالادهایی است که می تواند یک جایگزین عالی برای وعده شام باشد. در این مقاله طرز تهیه سس سزار را به شما آموزش می دهیم که بتوانید یک سالاد سزار خوشمزه درست کنید

مواد لازم

سس خردل: 2 قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان: 4 قاشق غذاخوری

سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری

سیر رنده‌شده: 2 حبه

سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری


بیشتربخوانید:

طرز تهیه 5 سس سالاد کم کالری و خوشمزه

 

طرز تهیه سس سزار رستورانی
طرز تهیه سس سزار

برای تهیه این سس کافی ا‌ست خیارشور و پیاز خردشده را مخلوط کنید.

آب لیموترش را روی آن بچکانید و دیگر مواد لازم را به این مخلوط اضافه‌ کنید.

به مدت دو ساعت در یخچال به این ترکیب استراحت بدهید تا مواد به خورد هم بروند.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سس هزار جزیره خانگی

 

 

 

 

برچسب ها: سس، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، طرز تهیه سس، سس مایونز، سالاد سزار، پنیر پارمسان تعداد بازديد: 124 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز