Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 02:44

14
تیر
طرز تهیه مرغ طعم‌دار مجلسی داخل فر

طرز تهیه مرغ طعم‌دار مجلسی داخل فر

اگر می‌خواهید در میهمانی‌هایتان یک غذای متفاوت و خوشمزه درست کنید که در خاطر تمام میهمان‌ها بماند ما به شما طرز تهیه مرغ طعم‌دار مجلسی را پیشنها می‌دهیم.

اگر میهمانی در پیش دارید و دوست دارید با طبخ غذایی خوشمزه و متنوع، سلیقه خود را به رخ بکشید پس پیشنهاد این بخش مناسب شما خواهد بود. در این قسمت می‌خواهیم طرز تهیه مرغ طعم دار در فر که یکی از غذاهای محبوب حتی در کشورهای دیگر است را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کباب مرغ کنجدی با سس مرینت

 

 مواد لازم

مواد لازم مقدار
زعفران ساییده شده ۱ قاشق چای خوری
آب لیمو تازه ۳ عدد
سرکه سفید نصف پیمانه
روغن زیتون نصف پیمانه
سیر کامل ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا ۲ قاشق غذاخوری
ادویه بهارات ۳ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل به مقدار دلخواه
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
سس خردل ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
پودر آویشن ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق غذاخوری
آب نصف پیمانه
مرغ تکه شده ۳۵ تکه
آرد و نمک و لیمو ورقه شده برای مرغ ها

طرز تهیه

اول از همه چاشنی را آماده می‌کنیم؛ اینگونه که زعفران را داخل ظرف می‌ریزیم؛ می‌توانیم از پودر زعفران هم استفاده کنیم. آب لیمو، سرکه، روغن زیتون را اضافه می‌کنیم. سپس سیرها را رنده یا له کرده و همراه با رب و سس کچاپ اضافه می‌کنیم. بعد؛ پودر پابریکا، ادویه بهارات یا هفت ادویه، پودر زنجبیل، زردچوبه، سس خردل، دارچین، فلفل سیاه و پودر آویشن را اضافه می‌کنیم.

دو قاشق غذاخوری نمک را هم می‌ریزیم و مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم. نصف لیوان آب اضافه کرده و هم می‌زنیم. حالا چاشنی مرغ آماده است. در مرحله بعد؛ مرغ‌ها را در آرد و نمک و لیمو ورقه شده می‌غلتانیم و می‌گذاریم تا نیم ساعت استراحت کند.

بیشتربخوانید:

جوجه کباب لبنانی

 

 

 

وقتی مرغ را در مخلوط مرینیت می‌غلتانیم، باید خشک باشند. بعد از این که تمام مرغ‌ها به مواد آغشته شد، دو ساعت می‌گذاریم تا در داخل یخچال بمانند. اگر این کار را از یک روز قبل انجام بدهیم، طعم مرغ‌ها خوشمزه‌تر خواهد شد.

بعد از این که مرغ‌ها طعم‌دار شدند، باید آنها را در سینی فر بچینیم؛ اما ابتدا کف سینی را کاغذ روغنی می‌گذاریم و تکه‌های مرغ را روی آن می‌چینیم. بقیه مخلوط مرینیت را هم روی مرغ می‌ریزیم. داخل سینی آب نمی‌ریزیم؛ چرا که آب مرغ زیاد است.

روی ظرف فویل می‌گذاریم. دمای فر باید ۲۴۰ درجه باشد و مرغ‌ها به مدت ۱.۵ ساعت داخلش بمانند. اگر بخواهیم مرغمان قهوه‌ای رنگ شود، فویل را برداشته و چند دقیقه‌ای می گذاریم تا گریل شود.

این مرغ طعم‌دار تهیه شده در فر را می‌توانیم با برنج یا به تنهایی هم سرو کنیم.

بیشتربخوانید:

اشتباهات بزرگ در پخت جوجه کباب

 

برچسب ها: مرغ، ادویه، روغن زیتون، دارچین، سس کچاپ، سرکه سفید، مرغ شکم پر، مرغ مجلسی تعداد بازديد: 105 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز