Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 18:57

3
تیر
سوپ هويج و گشنيز

سوپ هويج و گشنيز

تره فرنگي و هويج را بيفزائيد و به مدت 10 دقيقه خوب تفت دهيد تا سبزي‌ها درون ظرف كمي نرم شود ولي تغيير رنگ ندهد. بعد پودر گشنيز را بيفزائيد و هم بزنيد. بعد آب مرغ را اضافه كنيد و بگذاريد به مدت 20 دقيقه بجوشد

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

كره.............. 50 گرم

تره فرنگي (خردكرده)............... 3 عدد

هويج........... 450 گرم

پودر گشنيز.............. 1 قاشق سوپخوري

آب مرغ.............. 5/1 ليتر

ماست چرب (خامه‌اي)................150 ميلي‌ليتر

نمك و فلفل............. به ميزان لازم

گشنيز خردكرده................ 2-3 قاشق سوپخوري

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ جو قرمز

 

 

 

طرز تهیه

كره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد.

تره فرنگي و هويج را بيفزائيد و به مدت 10 دقيقه خوب تفت دهيد تا سبزي‌ها درون ظرف كمي نرم شود ولي تغيير رنگ ندهد. بعد پودر گشنيز را بيفزائيد و هم بزنيد. بعد آب مرغ را اضافه كنيد و بگذاريد به مدت 20 دقيقه بجوشد تا هويج و تره‌فرنگي بپزد. سپس مخلوط را در كاسه‌ي دستگاه غذاساز بريزيد و  پوره كنيد. دوباره سوپ را به ظرف باز گردانيده و 2 قاشق سوپخوري ماست به آن بيفزائيد و روي حرارت قرار دهيد ولي دقت كنيد نجوشد. اكنون سوپ را در ظرف مورد نظر بريزيد، يك قاشق ماست به آن اضافه كنيد.

 بیشتربخوانید:

برچسب ها: سوپ، آموزش آشپزی، فلفل، سوپ مرغ، طرز تهیه سوپ، گشنیز، سوپ هویج، طرز تهیه، سوپ رستورانی تعداد بازديد: 125 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز