تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
كره.............. 50 گرم
تره فرنگي (خردكرده)............... 3 عدد
هويج........... 450 گرم
پودر گشنيز.............. 1 قاشق سوپخوري
آب مرغ.............. 5/1 ليتر
ماست چرب (خامهاي)................150 ميليليتر
نمك و فلفل............. به ميزان لازم
گشنيز خردكرده................ 2-3 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ جو قرمز
طرز تهیه
كره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد.
تره فرنگي و هويج را بيفزائيد و به مدت 10 دقيقه خوب تفت دهيد تا سبزيها درون ظرف كمي نرم شود ولي تغيير رنگ ندهد. بعد پودر گشنيز را بيفزائيد و هم بزنيد. بعد آب مرغ را اضافه كنيد و بگذاريد به مدت 20 دقيقه بجوشد تا هويج و ترهفرنگي بپزد. سپس مخلوط را در كاسهي دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. دوباره سوپ را به ظرف باز گردانيده و 2 قاشق سوپخوري ماست به آن بيفزائيد و روي حرارت قرار دهيد ولي دقت كنيد نجوشد. اكنون سوپ را در ظرف مورد نظر بريزيد، يك قاشق ماست به آن اضافه كنيد.