پیاز متوسط : 2 عدد نگینی خرد شده
برنج : 150 گرم
لپه شسته شده : 150 گرم
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه : مقداری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
آب جوش : 2 لیوان
آبغوریه : 1/5 لیوان
سبزی آش شامل جعفری، نعنا و تره : 500 گرم
گوجه فرنگی پوست گرفته شده و نگینی خرد شده : 700 گرم
بیشتربخوانید:
فوت و فن های پخت آش رشته مجلسی
طرز تهیه آش گوجه همدانی
ابتدا پیاز متوسط را نگینی کرده و نیمه سرخ می کنیم.
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه را با دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
برنج و لپه شسته شده را به همراه 2 لیوان آب جوش و 1/5 لیوان آبغوره به مواد بالا اضافه و حرارت را زیاد می کنیم تا آش به جوش بیاید.
سپس حرارت را کم می کنیم تا آش شروع به پختن کند.
سبزی مخصوص آش (جعفری،نعنا،تره) را به همراه 700 گرم گوجه فرنگی که از قبل پوست گرفته شده و نگینی خرد شده را اضافه می کنیم.
در این مرحله باید از پخته شدن کامل برنج و لپه مطمئن شوید.
بعد از حدود 30 دقیقه آش حاضر است و می توانید با هر نوع نانی میل کنید.
نکته 1 : برای خوش طعم شدن این آش، می توانید چند گوجه را نگینی خرد کنید تا موقع خوردن زیر دندان بیاید.
بیشتربخوانید: