عدس: دو و نیم پیمانه
آرد: 1 پیمانه
اسفناج: 2 کیلوگرم
چغندر خرد شده: 1 کیلوگرم
نمک - 2 قاشق غذاخوری
نعناع خشک: 1 قاشق چایخوری
پیاز متوسط: 3 عدد
روغن: 3 قاشق غذاخوری
آب انار: 4 لیوان ( یا رب انار حل شده در آب )
ادویه و زردچوبه: به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آش بادمجان
طرز تهیه آش شولی
عدس را می پزیم و چغندر و اسفناج را به آن اضافه میکنیم تا خوب بپزد.
آرد را در آب سرد حل می کنیم و خوب هم می زنیم و به مواد اضافه می کنیم تا لعاب دار شود.
پیاز خرد شده و نعناع خشک را هم تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.
نمک و ادویه و آب انار را هم اضافه می کنیم.
آش 15 دقیقه بعد آماده است. به جای آب انار میتوانیم از سرکه هم استفاده کنیم.
بیشتربخوانید:
دستور پخت آش عناب
نکته
این غذا به دلیل داشتن حبوبات ، سبزیجات و آب انار ،حاوی مقدار زیادی آهن،اسید های چرب امگا3، پتاسیم، ویتامین B3، مقدار مناسبی آنتی اکسیدان و ویتامین A و ... است. همچنین از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری میکند و تقویت کننده سیستم ایمنی ، سلامت پوست و اعصاب است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آش سیرابی بسیار خوشمزه و مقوی
طرز تهیه آش آبغوره تبریزی
طرز تهیه آش عاشوره خوشمزه