Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:35

26
اردیبهشت
طرز تهیه آش شولی

طرز تهیه آش شولی

آش شولی یکی از خوشمزه ترین آش های محلی ایران است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مناسب است. در این مقاله طرز تهیه آش شولی را به شما آموزش می دهیم

مواد لازم برای تهیه آش شولی

عدس: دو و نیم پیمانه

آرد: 1 پیمانه

اسفناج: 2 کیلوگرم

چغندر خرد شده: 1 کیلوگرم

نمک - 2 قاشق غذاخوری

نعناع خشک: 1 قاشق چای‌خوری

پیاز متوسط: 3 عدد

روغن: 3 قاشق غذاخوری

آب انار: 4 لیوان ( یا رب انار حل شده در آب )

ادویه و زردچوبه: به میزان لازم
 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش بادمجان

 


طرز تهیه آش شولی
ash0.jpg

عدس را می پزیم و چغندر و اسفناج را به آن اضافه می‌کنیم تا خوب بپزد.

آرد را در آب سرد حل می کنیم و خوب هم می زنیم و به مواد اضافه می کنیم تا لعاب دار شود.

پیاز  خرد شده و نعناع خشک را هم تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.

نمک و ادویه و آب انار را هم اضافه می کنیم.

آش 15 دقیقه بعد آماده است. ‎به جای آب انار می‌توانیم از سرکه هم استفاده کنیم.

بیشتربخوانید:

دستور پخت آش عناب

 

 

‎نکته

این غذا به دلیل داشتن حبوبات ، سبزیجات و آب انار ،حاوی مقدار زیادی آهن،اسید های چرب امگا3، پتاسیم، ویتامین B3، مقدار مناسبی آنتی اکسیدان و ویتامین A و ... است.‎ همچنین از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری می‌کند و تقویت کننده سیستم ایمنی ، سلامت پوست و اعصاب است.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش سیرابی بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه آش آبغوره تبریزی

طرز تهیه آش عاشوره خوشمزه

 

 

برچسب ها: آش، انواع آش، تزیین آش، آش شولی، طرز تهیه آش شولی تعداد بازديد: 369 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز