Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:37

20
فروردین
طولانی خورش

طولانی خورش

مرغ را همراه با‌ نمک، ‌فلفل، زردچوبه، پیاز و به میزان کافی آب در قابلمة مناسبی روی حرارت اجاق بپزید. آن‌گاه تکه‌های مرغ و پیاز را از آب مرغ جدا کنید و گردو را در آب مرغ بریزید و با حرارت ملایم حدود یکساعت بپزید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

ران یا سینة مرغ................ 500 گرم

نمک،‌ فلفل و زردچوبه .................به میزان لازم

پیاز.................... 1 عدد متوسط

پودر مغز گردو................ 200 گرم

سبزی محلی ریز خرد کرده.............. 50 گرم

(زلنگ، انارایجه، خالواش)

روغن................ به میزان لازم

رب انار ملس.................یک‌پیمانه

کوفته گیاهی خوشمزه برای وگن‌ها

 

 

 

طرز تهیه

مرغ را همراه با‌ نمک، ‌فلفل، زردچوبه، پیاز و به میزان کافی آب در قابلمة مناسبی روی حرارت اجاق بپزید. آن‌گاه تکه‌های مرغ و پیاز را از آب مرغ جدا کنید و گردو را در آب مرغ بریزید و با حرارت ملایم حدود  یکساعت بپزید (هرازگاهی آن را هم بزنید). سپس سبزی را در تابة مناسبی با قدری روغن تفت دهید و به مخلوط گردو اضافه کنید و اجازه دهید خورش30 دقیقة دیگر بپزید. حالا رب انار را بیفزائید و خورش را با حرارت ملایم بپزید تا کاملا به روغن بیفتد. اینک تکه‌های مرغ را در خورش قرار دهید و مجدداً 30 دقیقة دیگر خورش را بپزید تا خورش جا بیفتد. در نهایت خورش را در ظرف مناسبی بکشید و با چلو سرو نمائید.

یادآوری:  سبزی این خورش باید به سبک شمالی‌ها سائیده شده و کاملاسرخ شود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش افشاری

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت

 

 

برچسب ها: مرغ، ادویه، رب انار، گردو، غذای سنتی، خورش، خورشت، طرز تهیه، طرز تهیه خورش تعداد بازديد: 101 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز