Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:33

12
فروردین
طرز تهیه مرغ شکم‌پر مجلسی با گردو و رب انار

طرز تهیه مرغ شکم‌پر مجلسی با گردو و رب انار

شما می‌توانید با مرغ انواع مختلف غذاها را تهیه کنید. سینه مرغ شکم پر یکی از این غذاهاست.

 شما می توانید با مرغ انواع مختلف غذا ها را تهیه کنید. سینه مرغ شکم پر یکی از این غذاها می باشد که خیلی ساده و خوشمزه است و شما برای تهیه این غذا نیازی به فر ندارید و می توانید مواد میانی را به دلخواه تغییر دهید. سینه مرع شکم را می توانید در هر ابعاد که دوست دارید تهیه کنید و به همراه یک زرشک پلو خوشمزه سرو کنید. اگر دوست دارید در غذا های خود تنوع غذایی ایجاد کنید سینه مرغ شکم پر یکی از بهترین گزینه ها می باشد.

 

طرز تهیه مرغ شکم‌پر مجلسی با گردو و رب انار

 

مواد لازم

 سینه مرغ     عدد

پیاز    ۱ عدد

جعفری    ۲ ق غذا خوری

گردو    ۱۵ عدد

روغن زیتون    ۲ ق غذا خوری

زعفران    به مقدار لارم

رب گوجه فرنگی    ۱ ق غذا خوری

رب انار    ۱ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه    به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیکن پیکاتا

طرز تهیه شیر پلو اردبیل و تبریز

 

 

 

 

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر

مرحله اول: مرینت کردن

ابتدا باید سینه مرغ را مزه دار کنید. برای این وسط سینه مرغ یک شکاف بزنید به طوری که ار هر طرف فاصله داشته باشد تا بتوانید در ادامه مواد میانی را داخل شکم مرغ قرار دهید، سپس داخل یک ظرف قرار دهید و همه ادویه های گفته شده را باهم مخلوط کنید و هم بزنید و روی مرغ ها بریزید و با دست ماساژ دهید و بعد روغن زیتون و زعفران را اضافه کنید و خوب ماساژ دهید و در انتها باید یکی از پیاز ها را خلالی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و برای ۲ ساعت داخل یخچال زمان دهید تا مزه دار شود.

مرحله دوم: تهیه مواد میانی

در ادامه یکی از پیازها های دستور را باید نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا سبک شود و بعد گردو خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت داده تا بوی خامی گردو گرفته شود و در انتها رب انار را اضافه کنید و تفت دهید و مواد را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم: سرخ کردن مرغ

مرغ ها را از یخچال خارج کنید و از مواد میانی داخل شکافی که پر کردید قرار دهید و خوب فیکس کنید، سپس داخل یک تابه کره و روغن ریخته و مرغ ها را سرخ کنید تا طلایی شود.

مرحله چهارم: پخت سینه مرغ شکم پر

در ادامه باید یکی دیگر از پیاز ها را داخل یک قابلمه خرد کنید و کمی تفت دهید و بعد از سبک شدن نمک و فلفل سیاه و رب اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بی برود و بعد ۱ لیوان آب جوش ریخته و زمانی که قل زد مرغ ها را اضافه کنید و زمان دهید تا مرغ پخته و سس غلیظ شود. نوش جان

بیشتربخوانید:

طرز تهیه عدس پلو مجلسی

 

 

 

فوت و فن های دستور پخت سینه مرغ شکم پر با گردو

می توانیدبه مواد میانی سبزی معطر یا زرشک نیز اضافه کنید.

می توانید سینه مرغ شکم پر را داخل هواپز یا فر نیز تهیه کنید.

میزان ترشی مواد به رب انار بستگی دارد و می توانید مزه ها را با کمک شکر بالانس کنید.

 

 

برچسب ها: مرغ، رب انار، گردو، غذای سنتی، روغن زیتون، آموزش آشپزی، زعفران، مرغ شکم پر، طرز تهیه، سبزیجات معطر، طرز تهیه مرغ شکم پر تعداد بازديد: 143 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز