تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
سینه و ران مرغ خرد کرده .............1 کیلو
روغن................ به میزان لازم
پیاز ریز خرد کرده.................. 2 عدد متوسط
زنجفیل................. 1 قاشق چایخوری
هل سبز................. 9 عدد
میخک................ 4 عدد
برگ بو................ 2 عدد
بادام بدون پوست................ 1 پیمانه
سیر له کرده.............. 5 حبه
پودر زیره ...............1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز.................... یک دوم قاشق چایخوری
چوب دارچین.................. یک تکه
کشمش بیدانه................. 4 قاشق سوپخوری
زعفران................... یک دوم قاشق چایخوری
ماست.................... 1 پیمانه
خامه .................یک دوم پیمانه
نمک و فلفل................. به میزان لازم
گشنیز خرد کرده.................. 2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه
مرغ را در روغن تفت دهید و کنار بگذارید. آنگاه پیاز را تفت دهید و زنجفیل، هل، میخک و برگ بو را به آن بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. سپس بادام، سیر، زیره، فلفل قرمز، دارچین و کشمش را نیز اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. اینک زعفران را به ماست افزوده و آن را کم کم به مخلوط بالا اضافه کنید. در آخر خامه را نیز بیفزائید. حالا مرغ تفت داده را به همراه نمک، فلفل و کمی آب با حرارت ملایم بپزید و در نهایت مرغ را با مخلوط فراهم کرده ترکیب کنید و آن را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با گشنیز بیارائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پلو بریانی هرمزگان
طرز تهیه پتله پلو