تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن............... به میزان لازم
پیاز رنده کرده............. 2 عدد
هویج رنده کرده............ 2 عدد
گل کلم خرد کرده............... 100 گرم
نخود فرنگی.............. 250 گرم
نمک و فلفل.............. به میزان لازم
دارچین.............. به میزان لازم
سیر له کرده.................. 2 حبه
پودر هل................1 قاشق چایخوری
برنج................... 750 گرم (5پیمانه)
بیشتربخوانید:
طرز تهیه
قدری روغن در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را در روغن تفت دهید. حالا هویج را بیفزائید و 5 دقیقة دیگر تفت دهید. سپس گل کلم، نخودفرنگی، نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، سیر و پودر هل را افزوده و مخلوط نمائید. اینک برنج را آبکش کنید. حالا با کفگیر مقداری برنج در قابلمه بریزید و از مواد تفت داده شده روی برنج ریخته و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لا به لای هم قرار دهید و در نهایت مقداری روغن داغ و در صورت تمایل زعفران روی سطح پلو بدهید و آن را دم کنید.