Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:21

2
فروردین
پلو پاکستانی

پلو پاکستانی

قدری روغن در تابة‌ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز را در روغن تفت دهید. حالا هویج را بیفزائید و 5 دقیقة دیگر تفت دهید. سپس گل کلم، نخودفرنگی، نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، سیر و پودر هل را افزوده و مخلوط نمائید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

روغن............... به میزان لازم

 پیاز  رنده کرده............. 2 عدد

هویج رنده کرده............  2 عدد

گل کلم خرد کرده...............  100 گرم

نخود فرنگی..............  250 گرم

نمک و فلفل.............. به میزان لازم

دارچین.............. به میزان لازم

سیر له کرده.................. 2 حبه

پودر هل................1 قاشق چایخوری

برنج................... 750 گرم (5‌پیمانه)

بیشتربخوانید:

 

 

 

طرز تهیه

قدری روغن در تابة‌ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز را در روغن تفت دهید. حالا هویج را بیفزائید و 5 دقیقة دیگر تفت دهید. سپس گل کلم، نخودفرنگی، نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، سیر و پودر هل را افزوده و مخلوط نمائید. اینک برنج را آبکش کنید.  حالا با کفگیر مقداری برنج در قابلمه بریزید و از مواد تفت داده شده روی برنج ریخته و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لا به لای هم قرار دهید و در نهایت مقداری روغن داغ و در صورت تمایل زعفران روی سطح پلو بدهید و آن را دم کنید.

بیشتربخوانید:

برچسب ها: هویج، نخود فرنگی، غذای سنتی، آموزش آشپزی، دارچین، پلو، سیر، غذای محلی، گل کلم، طرز تهیه پلو تعداد بازديد: 132 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز