Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 خرداد 1403 - 10:52

27
اسفند
دلمه کدو لبنانی

دلمه کدو لبنانی

پیاز را در اندکی روغن تفت دهید تا سبک شود آن‌گاه سیر را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. اینک گوشت را بیفزائید و صبر کنید تا تغییر رنگ دهد. سپس گوجه، برنج، نعنا، جعفری، ادویه‌ها، نمک،‌ فلفل و آبلیمو را اضافه کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

پیاز ریز خرد کرده............... 1 عدد

روغن مایع.................  به میزان لازم

سیر............... 1 حبه

گوشت چرخکرده.....................50 گرم

گوجه فرنگی .................2 عدد

برنج آبکش کرده...............   یک دوم  پیمانه

نعنا ریز خرد کرده ................یک‌چهارم پیمانه

جعفری ریز خرد کرده ................یک‌دوم  پیمانه

پودر زیره .................یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر گشنیز..................  1 گرم

پودر هل  ..................یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل............ به میزان لازم

آبلیموی تازه..............  3  قاشق سوپخوری

کدو.............. 500 گرم

 بیشتربخوانید:

دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه

طرز تهیه بیف استراگانف کلاسیک

 

 

 

 

مواد لازم برای تهیة سس

پیاز خرد کرده ............... 1 عدد کوچک

روغن مایع .............. به میزان لازم

رب گوجه فرنگی................  2 قاشق سوپخوری

نمک..............   به میزان لازم

پودر زیره ..............  1 قاشق سوپخوری

آب ولرم ...............  3 پیمانه

آب لیمو ترش.............به میزان لازم

بیشتربخوانید:

چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب

 

 

 

طرز تهیه

پیاز را در اندکی روغن تفت دهید تا سبک شود آن‌گاه سیر را اضافه کنید و قدری دیگر  تفت دهید. اینک  گوشت را بیفزائید و صبر کنید تا تغییر رنگ دهد.  سپس گوجه، برنج، نعنا، جعفری، ادویه‌ها، نمک،‌ فلفل و آبلیمو را اضافه کنید. اکنون داخل کدوها را خالی کرده و از مواد فراهم کرده داخل آنها را  پر کنید. حالا کدوها را  داخل سس بگذارید تا بجوش آید. بعد شعله را کم کرده تا خوب بپزد و جا بیفتد.

 بیشتربخوانید:

دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه

طرز تهیه دلمه کاهو

 

 

 

 

روش تهیه سس: پیاز را با اندکی روغن تفت دهید تا طلایی شود. آن‌گاه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. بعد نمک، زیره، آب و آبلیمو را بیفزائید. اینک سس آماده استفاده است.یادآوری1: در صورت در دسترس نداشتن استاک از 2-3 قرص عصاره مرغ یا بره استفاده کنید.

یادآوری2: در صورتی که سوپ خیلی غلیظ شد می‌توانید اندکی آب جوش به سوپ بیفزائید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه بیف استراگانف کلاسیک

 

 

برچسب ها: غذای سنتی، دلمه، آموزش آشپزی، سیر، جعفری، طرز تهیه دلمه، گشنیز، غذای ایرانی تعداد بازديد: 162 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز