Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:13

25
اسفند
سوپ تره فرنگی و قارچ

سوپ تره فرنگی و قارچ

کره را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا بوی مطلوب آرد را حس کنید. حالا استاک را بیفزائید و سریع آن را هم بزنید. سپس کرة اضافی را در تابة مناسبی آب کنید، تره‌فرنگی

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

کره.................  50 گرم

آرد...............  50 گرم

استاک مرغ یا گوشت ...............1 لیتر

کره اضافی.............. 30 گرم

تره فرنگی خرد‌کرده..............  3 ساقه

قارچ ورقه‌ای خرد‌کرده...............250 گرم

پرک جو............ یک‌دوم پیمانه

نمک و فلفل ................به میزان لازم

خامه............ یک‌دوم پیمانه

 بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه

کره را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا بوی مطلوب آرد را حس کنید. حالا استاک را بیفزائید و سریع آن را هم بزنید. سپس کرة اضافی را در تابة مناسبی آب کنید، تره‌فرنگی را قدری در کره تفت دهید و به سوپ بیفزائید. اینک قارچ و پرک جو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید یک ربع روی حرارت ملایم بجوشد. اینک نمک و فلفل را اضافه کنید و خامه را بیفزائید  و سوپ را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بکشید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه

 

 

 

یادآوری1: در صورت در دسترس نداشتن استاک از 2-3 قرص عصاره مرغ یا بره استفاده کنید.

یادآوری2: در صورتی که سوپ خیلی غلیظ شد می‌توانید اندکی آب جوش به سوپ بیفزائید.

 بیشتربخوانید:

برچسب ها: سوپ، قارچ، آموزش آشپزی، تره فرنگی، خامه، سوپ تره فرنگی، طرز تهیه سوپ، جوپرک، استاک مرغ تعداد بازديد: 117 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز