تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کره................. 50 گرم
آرد............... 50 گرم
استاک مرغ یا گوشت ...............1 لیتر
کره اضافی.............. 30 گرم
تره فرنگی خردکرده.............. 3 ساقه
قارچ ورقهای خردکرده...............250 گرم
پرک جو............ یکدوم پیمانه
نمک و فلفل ................به میزان لازم
خامه............ یکدوم پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه
کره را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه آرد را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا بوی مطلوب آرد را حس کنید. حالا استاک را بیفزائید و سریع آن را هم بزنید. سپس کرة اضافی را در تابة مناسبی آب کنید، ترهفرنگی را قدری در کره تفت دهید و به سوپ بیفزائید. اینک قارچ و پرک جو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید یک ربع روی حرارت ملایم بجوشد. اینک نمک و فلفل را اضافه کنید و خامه را بیفزائید و سوپ را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بکشید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
یادآوری1: در صورت در دسترس نداشتن استاک از 2-3 قرص عصاره مرغ یا بره استفاده کنید.
یادآوری2: در صورتی که سوپ خیلی غلیظ شد میتوانید اندکی آب جوش به سوپ بیفزائید.