مواد لازم
پیاز................یک عدد، نگینی خرد شده
روغن...................4 قاشق غذاخوری
کلمقمری..............2 عدد، نگینی خرد شده
زردچوبه..................نصف قاشق مرباخوری
لپه...............2 قاشق غذاخوری
برنج..............3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ................2 قاشق غذاخوری
تره و جعفری خرد کرده.....................نیم کیلو
کشک یا ماست....................مقداری برای تزئین
بیشتربخوانید:
فوت و فن های پخت آش رشته مجلسی
روشتهیه
پیاز را با روغن کمی تفت دهید. کلمقمری را نیز اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. زردچوبه و لپه را به همراه مقداری آب به آش اضافه کرده و بگذارید تا کلم و لپه بپزد. برنج، نعناعداغ، تره و جعفری را افزوده، بگذارید بجوشد تا همه مواد پخته شده و آش جا بیافتد. سپس آش را در ظرف سرو کشیده و با کشک یا ماست و نعناعداغ تزیین و سرو کنید. در صورت دلخواه میتوانید برای تهیه این آش از استاک مرغ یا گوشت استفاده کنید.
منبع : شور و شیرین