Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 07:43

7
اسفند
آش کلم‌قمری

آش کلم‌قمری

پیاز را با روغن کمی تفت دهید. کلم‌قمری را نیز اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. زردچوبه و لپه را به همراه مقداری آب به آش اضافه کرده و بگذارید تا کلم و لپه بپزد. برنج، نعناع‌داغ، تره و جعفری را افزوده، بگذارید بجوشد

مواد لازم

پیاز................یک عدد، نگینی خرد شده

روغن...................4 قاشق غذاخوری

کلم‌قمری..............2 عدد، نگینی خرد شده

زردچوبه..................نصف قاشق مرباخوری

لپه...............2 قاشق غذاخوری

برنج..............3 قاشق غذاخوری

نعناع داغ................2 قاشق غذاخوری

تره و جعفری خرد کرده.....................نیم کیلو

کشک یا ماست....................مقداری برای تزئین

بیشتربخوانید:

فوت و فن های پخت آش رشته مجلسی

 

 

 

روش‌تهیه

پیاز را با روغن کمی تفت دهید. کلم‌قمری را نیز اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. زردچوبه و لپه را به همراه مقداری آب به آش اضافه کرده و بگذارید تا کلم و لپه بپزد. برنج، نعناع‌داغ، تره و جعفری را افزوده، بگذارید بجوشد تا همه مواد پخته شده و آش جا بیافتد. سپس آش را در ظرف سرو کشیده و با کشک یا ماست و نعناع‌داغ تزیین و سرو کنید. در صورت دلخواه میتوانید برای تهیه این آش از استاک مرغ یا گوشت استفاده کنید.

منبع : شور و شیرین

بیشتربخوانید:

برچسب ها: آش، آموزش آشپزی، پیاز، جعفری، طرز تهیه آش، کشک، لپه، نعنا، آش کلم تعداد بازديد: 161 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز