مواد لازم برای4 نفر
آرد................175 گرم
نمك..................يكدوم قاشق چايخوري
كره يا مارگارين................120 گرم، سرد
آب سرد................3 تا 5 قاشق غذاخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر
مواد مياني:
روغن زيتون...................2 قاشق غذاخوري
پنير موتزارلا دالیا...................180 گرم، ورقهاي
ريحان.................20 برگ، نصف كرده
گوجهفرنگي................4 تا 5 عدد، ورقه ورقه 5 ميليمتر
پنير موتزارلا.................3 قاشق غذاخوري، رنده شده
بیشتربخوانید:
طرز تهیه تارت دبل چاکلت
روشتهیه
آرد و نمك را در يك كاسه الك كنيد. كره را ريز كرده و به آرد اضافه كنيد و با دست مخلوط كنيد. تا به شكل خرده نان درآيد. 3 قاشق غذاخوري از آب را اضافه كرده و مخلوط كنيد تا به شكل خمير درآيد.
در صورت نياز بقيهي آب را اضافه كنيد. خمير را در كيسه فريزر گذاشته و 40 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي 190 درجهي سانتيگراد داغ كنيد. خمير را به ضخامت 5 ميليمتر روي يك سطح آرد پاشي شده پهن كنيد. يك قالب تارت را چرب كرده و خمير را كف آن پهن كنيد و با چنگال سوراخ سوراخ كنيد و 20 دقيقه ديگر در يخچال بگذاريد.
يك ورقه كاغذ مومي روي خمير گذاشته و داخل آن را با لوبياي خشك پر كرده و 15 دقيقه در فر بپزيد، سپس از فر خارج كرده و روي آن را خالي كنيد. خمير را با روغن زيتون چرب كرده و يك لايه پنير كف آن بچينيد دو سوم ريحان را روي آن ريخته و گوجهها را روي آن بچينيد. باقي ريحان را روي آن ريخته و پنير رنده شده را روي آن بريزيد. تارت را 35 دقيقه در فر بپزيد و اگر آب انداخت به آرامي با قاشق روي آن را خالي كنيد.
منبع : شور و شیرین