Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:59

6
اسفند
ادویه پلوبا مرغ

ادویه پلوبا مرغ

مواد ذکر شده برای تهیه ادویه را با هم مخلوط نموده و آسیاب کنید تا مثل آرد نرم شوند. ادویه مخلوط حاصل بسیار خوش عطر و طعم است.

مواد لازم

ادویه مخلوط.................یک قاشق غذاخوری

زرشک.................2 قاشق غذاخوری

خلال بادام..................یک قاشق غذاخوری

روغن...............به میزان لازم

برنج...............2 پیمانه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرازی پلو قالبی، غذای شیک و مجلسی

 

 

 

 

مواد لازم برای تهیه مرغ:

مرغ یا گوشت...................300 گرم

پیاز...................یک عدد، خرد شده

آب.......................... به میزان لازم

نمک و فلفل .................به مقدار لازم

محلول زعفران.......................یک‌چهارم قاشق مرباخوری

 بیشتربخوانید:

جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

 

 

 

روش‌تهیه

مواد ذکر شده برای تهیه ادویه را با هم مخلوط نموده و آسیاب کنید تا مثل آرد نرم شوند. ادویه مخلوط حاصل بسیار خوش عطر و طعم است.

برنج خیس کرده را آبکش نموده و  کف قابلمه روغن ریخته، نیمی  از برنج آبکش شده را در آن ریخته و روی برنج ادویه بپاشید. به همین ترتیب لابه لا برنج و ادویه بریزید تا برنج تمام شود و برنج را دم کنید. در صورت تمایل می‌توانید مرغ یا گوشت را هم لابه‌لای پلو قرار داده  و دم کنید. برای تهیه مرغ، آن را با روغن و پیاز خرد شده و نمک، فلفل و محلول زعفران  بپزید. زرشک و بادام خلال شده را با کمی روغن به طور جداگانه تفت دهید تا براق شود. در آخر هنگام کشیدن غذا، مرغ یا گوشت را روی پلو قرار داده و آن را با زرشک و خلال بادام تزیین کنید.

منبع : شور و شیرین

 بیشتربخوانید:

برچسب ها: زرشک، آموزش آشپزی، زعفران، خلال بادام تعداد بازديد: 82 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز