مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
آرد.................4 پیمانه
شکر................یک قاشق سوپخوری
نمک................یک قاشق چایخوری
مایه خمیر فوری.................یک قاشق سوپخوری
کرهی آب کرده...................100 گرم
شیر ولرم....................به میزان لازم
مواد میانی:
پیاز....................یک عدد
روغن مایع..............2 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده................300 گرم
قارچ خرد شده...................یک پیمانه
نمک، فلفل و آویشن................به میزان لازم
گوجهفرنگی....................یک عدد
فلفل دلمهای...............یک عدد
جعفری خرد شده.................50 گرم
بیشتربخوانید:
اشتباهات بزرگ در پخت جوجه کباب
مواد رویه:
زردهی تخممرغ.................یک عدد
روغن مایع..................یک قاشق چایخوری
زعفران آبکرده.................یک قاشق سوپخوری
کنجد یا سیاهدانه..................به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
روشتهیه
در کاسهای آرد، شکر، نمک و مایهخمیرفوری را با هم مخلوط کرده و کرهی آب کرده را به آن اضافه کنید. شیر را کمکم اضافه کنید تا خمیر لطیفی درست شده و به دست نچسبد. روی خمیر را چرب کرده و بپوشانید تا خمیر استراحت کند و پف کرده و بالا بیاید. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید: ابتدا پیاز را با روغن مایع تفت داده و گوشت چرخ کرده، قارچ، نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه و کمی تفت دهید تا به روغن بیافتد. حرارت را خاموش کرده و بگذارید مواد سرد شوند. بعد از سرد شدن، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای و جعفری خرد شده را اضافه کنید. وقتی خمیر به میزان کافی پف کرد از آن به اندازهی نارنگی برداشته و به کمک آرد روی تخته پهن کنید و از مواد گوشتی در آن گذاشته و به صورت لقمه بپیچید و درسینی فر چرب شده بچینید. سپس روی آن را دوباره به مدت بیست تا سی دقیقه بپوشانید تا پف کند. با برس مخلوط زردهی تخممرغ، روغن مایع و زعفران آب کرده را روی خمیر مالیده و کنجد و یا سیاهدانه بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
منبع : شور و شیرین