ميتلف قارچ براي 2 عدد ميتلف:
نان تست................ 3 برش
شير..............سهچهارم پيمانه
تخممرغ.............3 عدد
قارچ ورقه شده.................8 پيمانه
تخممرغ...............3 عدد
قارچ ورقه شده..........8 پيمانه
سير پوره............يک قاشق غذاخوري
آويشن.........يک قاشق مرباخوري
پياز ساطوري.............يک پيمانه
خامه...............يکدوم پيمانه
آبمرغ..............يک پيمانه
سرکه بالزاميک...............يک قاشق غذاخوري
گوجه ساطوري شده...............يک پيمانه
جعفري ساطوري..................يکدوم پيمانه
نمک، فلفل.................به مقدار لازم
گوشت چرخکرده گوساله.......................يک کيلوگرم
کالباس دودي.................... 4 ورق براي روي ميتلف
مواد لازم سس قارچ:
قارچ...............4 پيمانه، خرد شده
پياز.................يک پيمانه
کالباس چرخ کرده....................يک پيمانه
سير پوره شده..................يک قاشق غذاخوري
ربگوجه فرنگي..................2 قاشق غذاخوري
آبمرغ..................دو و نيم پيمانه
آرد...................2 قاشق غذاخوري
آويشن...................نصف قاشق مرباخوري
سرکه بالزاميک.........................2 قاشق غذاخوري
کره.....................3 قاشق غذاخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی
روشتهیه
شير، نان و تخممرغ را مانند دستور قبل آماده كنيد.
قارچ، سير و آويشن را در کره روي حرارت زياد تفت دهيد، سپس پياز را اضافه کرده، 3 دقيقهي ديگر تفت دهيد. در آخر خامه، آب مرغ و سرکه را اضافه کرده، بگذاريد تا بجوشد و آب آن کشيده شود. سپس 5 دقيقه خنک كنيد.
گوجهفرنگي، جعفري، نمک و فلفل را به مخلوط نان اضافه کنيد، سپس اين مواد را به مخلوط قارچ افزوده و هم بزنيد.
در انتها گوشت را مخلوط کرده و داخل قالبي که چرب کردهايد بريزيد و خوب فشار دهيد. روي ميتلف را با کالباس که به صورت نواري برش زدهايد تزيين کنيد (به دلخواه) و در فر با حرارت180 درجهي سانتيگراد به مدت يك ساعت و نيم بپزيد. قبل از اين که ميتلف را از قالب خارج كنيد 15 دقيقه صبر کرده و سپس با سس قارچ و پوره سيبزميني سرو کنيد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت
شویدپلو با نخودفرنگی + طرز تهیه
طرز تهيه سس قارچ براي سرو:
قارچ، پياز، سير و کالباس را با 2 قاشق کره تفت دهيد تا طلايي شوند (حدود 5 دقيقه). سپس رب گوجه را اضافه کنيد و يک تا 2 دقيقه با مواد تفت دهيد. آرد و کره را اضافه کرده و تفت دهيد. در آخر آب مرغ و آويشن را افزوده، بگذاريد تا غليظ شود. اين مواد را از صافي رد کرده و با قاشق خوب فشار دهيد. سپس سرکه و سويا سس را اضافه کرده، نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.
منبع : شور و شیرین
بیشتربخوانید:
طرز تهیه اکبرجوجه خانگی