Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:58

4
اسفند
كوكوی مرغ كنجدی

كوكوی مرغ كنجدی

سينه‌ي مرغ چرخ‌كرده، تره‌فرنگي، زنجبيل تازه، سويا سس و تخم‌مرغ را در يك كاسه به خوبي با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. تابه دو طرفه را با روغن چرب كنيد و مايه‌ي كوكو را در آن پهن كنيد.

مواد لازم

سينه‌ي مرغ......................500 گرم، چرخ‌كرده

تره‌فرنگي كوچك...................يك عدد، چرخ‌كرده

زنجبيل تازه...................يك قاشق غذاخوري، رنده شده

سويا‌سس.....................يك قاشق غذاخوري

تخم‌مرغ.................يك‌عدد، زده

روغن مايع.....................يك تا 2 قاشق غذاخوري

كنجد بو داده......................2 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل.....................به ميزان لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکو پاکستانی

 

 

 

روش‌تهیه

سينه‌ي مرغ چرخ‌كرده، تره‌فرنگي، زنجبيل تازه، سويا سس و تخم‌مرغ را در يك كاسه به خوبي با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. تابه دو طرفه را با روغن چرب كنيد و مايه‌ي كوكو را در آن پهن كنيد. در تابه را بسته و حدود 15 دقيقه روي شله متوسط ان را بپزيد، سپس تابه را برگردانيد تا طر ديكر كوكو نيز حدود 10 دفيفه برشته شود. درب تابه را بازكرده و كنجه را روي مرغ بپاشيد.

منبع : شور و شیرین

بیشتربخوانید:

دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

طرز تهیه کوکوی قارچ

 

 

برچسب ها: کنجد، زنجبیل، کوکو، آموزش آشپزی، غذای فوری، طرز تهیه، طرز تهیه کوکو، کوکو مرغ، غذای نونی، تره‌فرنگي تعداد بازديد: 173 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز