مواد لازم
گوشت چرخکرده........................500 گرم
کلمبرگ...................500 گرم
برنج....................500 گرم
روغن مایع.........................به میزان لازم
محلول زعفران........................3 قاشق سوپخوری
ادویه پلویی.....................یک قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، زردچوبه.....................به میزان لازم
پیاز.................یک عدد
پیازداغ....................2 قاشق غذاخوری
روغن حیوانی......................2 قاشق غذاخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آش کارده غذای محلی شیراز
طرز تهیه خورش لوبیا سفید ؛ متفاوت و خوشمزه
طرز تهیه خورش پسته ؛ مقوی و خوشمزه
روشتهیه
برنج خیس کنید و پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز دهید و کوفتهریزه درست کنید کلمبرگ را ریز خرد کنید و بشویید در آبکش بریزید تا آب آن برود و با کمی روغن سرخ کنید تا نرم شود و کمی رنگ آن طلایی شود با پیازداغ، زردچوبه مخلوط کنید برنج را آبکش کنید و 2 قاشق روغن مایع را با یک لیوان آب مخلوط کنید و روی آبکش بریزید و در قابلمه مناسب تهدیگ مورد علاقه خود را بچینید و کمی از برنج در تهدیگ بریزید و لابهلا از کلمگوشت کوفتهریزه و ادویه پلویی بریزید و برنج را دم کنید. در آخر موقع کشیدن برنج زعفران را روی برنج بدهید و همراه با روغن حیوانی در دیس بکشید و سرو کنید.
منبع : شور و شیرین