مواد لازم
فیلهی مرغ....................6 عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده شده................به مقدار لازم
کره..................90 گرم
ژامبون مرغ....................3 برش، ریز ریز خرد شده
سیر................2 حبه، پوره شده
پودر خردل......................یکدوم قاشق چایخوری
ادویه مخلوط، پودر تخمگشنیز................یک قاشق چایخوری
سس ورچستر شایر.................. یک و یکدوم قاشق سوپخوری
نان تست تازه ............... یک پیمانه، ریز ریز خرد شده
پنیر پارمزان......................یکسوم پیمانه، رنده شده
جعفری..................یک و یکدوم قاشق سوپخوری خرد شده
بیشتر بخوانید:
خلال پلو ؛ غذای خوشمزه و مجلسی
مواد لازم براي سس ریحان:
روغن زیتون یا روغن مایع.....................یکسوم پیمانه
سرکه سفید....................تا یکچهارم پیمانه
سیر...................یک حبه، پوره شده
ریحان تازه(ریز ریز خرد شده).....................یک پیمانه
خامه..................یکسوم پیمانه
زردهی تخممرغ...................یک عدد
نمک و فلفل سیاه...................به مقدار لازم
برگ اسفناج، کلم بروکسل، گوجهفرنگی گیلاسی ........................ مقداري براي تزیین
بیشتربخوانید:
طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی
روشتهیه
فیلههای مرغ را تمیز کرده و بشویید و پس از خشک کردن کمی بکوبید تا اندکی پهنتر شود. سپس نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید. دو سوم از کره را در ظرفی بریزید و ژامبون ریز خرد شده را با آن تفت دهید. سیر پوره شده را اضافه کرده هم بزنید. سپس به ترتیب پودر خردل، ادویهها، سس ورچستر شایر، نان تازه خرد شده، پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه و با هم مخلوط کنید و مخلوط را کنار بگذارید. ابتدا فیلههای مرغ را با باقیماندهی کره چرب کنید و در سینی چرب شده مخصوص فر قرار دهید. سپس سطح روی فیلهها را با مخلوط فوق بپوشانید و روی آنها اندکی فشار آوريد تا با فیله پرس شود. سینی را (بدون درپوش) در فر گرم شده با حرارت 350 درجهی فارنهایت (175 درجه سانتيگراد) و در طبقه وسط فر برای مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید و در این فاصله سس ریحان را تهیه کنید.
بیشتربخوانید:
روشتهیه سس ریحان:
در ظرفی روغن زیتون یا روغن مایع، سرکه، سیر پوره شده، ریحان تازه ریز ریز خرد شده و خامه را بریزید و با هم روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید تا با هم یکدست شود. سپس زردهی تخممرغ را اضافه کرده و هم بزنید و اجازه دهید تا سس بپزد ولی نجوشد و قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. ظرف سرو مورد نظر را با برگهای اسفناج پوشش داده، سپس فیلههای پخته شده فوق را به ترتیب و پشت سر هم روی برگهای اسفناج قرار دهید، سپس با کلم بروکسل (دکمهای) بخارپز شده و سس ریحان (سبز) و گوجهفرنگی گیلاسی تزیین نموده سپس سرو نمایید.
منبع : شور و شیرین