Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:59

18
بهمن
ترشی بادمجان و گوجه

ترشی بادمجان و گوجه

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و آنها را حلقه حلقه کرده، در قابلمه لعابی ریخته روی آن سرکه سیب بریزید به حدی که روی بادمجانها را بگیرد. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بادمجانها پخته شده و نرم گردد.

مواد لازم

  بادمجان قلمی........................ ۸ عدد

 گوجه فرنگی..................... ۳ عدد متوسط

 هویج................... ۲ عدد متوسط

 سیر..................... ۱ بوته

 ترخان خشک........................ ۲ قاشق غذاخوری

شوید خشک....................... ۱ قاشق غذاخوری

سرکه سیب...................به مقدار لازم

گلپر یا سیاه دانه..............در صورت تمایل

نمک و فلفل و زردچوبه....................به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

 

روش‌تهیه

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و آنها را حلقه حلقه کرده، در قابلمه لعابی ریخته روی آن سرکه سیب بریزید به حدی که روی بادمجانها را بگیرد. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بادمجانها پخته شده و نرم گردد. پس از آن که بادمجانها سرد شد آنها را با ته قاشق له کنید. گوجه فرنگی‌ها را شسته، کاملاً خشک کنید و آنها را ریز خرد نمایید. فلفل های دلمه ای را بشویید و با دقت آنها را خشک کنید و به صورت نگینی یا خلال خرد نمایید. پوست سیرها را بگیرید و آنها را از رنده درشت رد کنید. پوست هویجها را بگیرید و آنها را از رنده درشت رد کنید. هویج، گوجه فرنگی، فلفل سبز دلمه ای، سیر، ترخان و شوید را به بادمجان اضافه کنید. به آن کمی نمک و زردچوبه بزنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس سرکه سیب را روی مواد بریزید تا حدی که روی مواد را کاملاً بگیرد و آنها را در شیشه های در دار بریزید. (برای آن که ترشی کپک نزند باید سرکه خالص باشد. اگر از خالص بودن سرکه اطمینان ندارید، بهتر است بگذارید سرکه چند جوش بزند، پس از آن که سرد شد آن را به مواد اضافه کنید.) در صورت تمایل مقداری گلپر یا سیاه دانه به ترشی اضافه کنید.

 بیشتربخوانید:

یادآوری

برای تهیه یک ترشی خوب اولاً مواد باید کاملاً تازه باشد، ثانیاً مواد باید کاملاً خشک باشد و به هیچ وجه آب نداشته باشد تا ترشی کپک نزند.

 در صورتیکه طعم بادمجان کبابی را می پسندید، به جای این که بادمجانها را با سرکه سیب بجوشانید آنها را کبابی کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: گوجه فرنگی، هویج، ترشی، طرز تهیه ترشی، سرکه، ترشی بادمجان، شوید، گلپر، سبزی ترشی، ادویه ترشی، طرز تهیه ترشی بادمجان تعداد بازديد: 220 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز