مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوساله .............4 تكه
نمك و فلفل..................به ميزان لازم
كره................ 150 گرم
جعفري خرد شده.................... 1 قاشق غذاخوري
رزماري خرد شده................. نصف قاشق غذاخوري
مرزه خرد شده..............1 قاشق چايخوري
ريحان خرد شده................. 1 قاشق غذاخوري
سير.................1 حبه
سس خردل تند................ 1 قاشق چايخوري
پودر كاري..................سه چهارم قاشق چايخوري
پوست ليموترش نصف.................. 1 عدد
آب ليموترش...............1 قاشق چايخوري
سس وِرچِستر (سس گوشت)......................نصف قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کاسرول سوسیس
روشتهیه
فر را با حرارت 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد. گوشت را نمك و فلفل زده و دو طرف آن را به مدت 2 تا 3 دقيقه در كرة داغ سرخ كنيد. سپس آن را در ظرف مناسبي داخل فر بگذاريد. كره را در دماي اتاق بگذاريد تا نرم شود. سير را له كرده و تمام سبزيجات را چرخ كرده و به كره اضافه كنيد. سس خردل، پودر كاري و رندة پوست ليموترش، و سس ورچستر (Worcester Sauce) و نمك و فلفل را اضافه كنيد.
گوشت را در بشقاب گذاشته و روي آن سس بريزيد.
بیشتربخوانید:
چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب
طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)
یادآوری
1ـ انتروكوت در واقع قطعه گوشتي است كه از بين دنده گاو تهيه شده است. وزن هر قطعه بين 400 تا 500 گرم است. البته براي استيك آنتروكوت از وزن 200 تا 250 گرم استفاده ميشود. انتروكوت گوشت عضلهاي است كه درست روي دندههاي 5 تا 12 گاو چسبيده كه چربي، استخوان و رگهاي آن را جدا كرده و روي گوشت فقط بايد يك كمي چربي باشد.
2ـ سس ورچستر را از سوپر ماركتهاي معتبر ميتوانيد تهيه كنيد.
منبع : شور و شیرین