Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 16:26

9
بهمن
گراتن ژامبون و قارچ

گراتن ژامبون و قارچ

ژامبون،‌ قارچ، پیازچه، نمک، فلفل و سس خردل را درکاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه ظرف مناسبی را با 3 قاشق سوپخوری سس سفید آغشته کنید. حالا نیمی از مواد فراهم کرده را در ظرف بریزید و رویش مقداری پنیر موزارلا و گودا بریزید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

ژامبون خرد کرده............. 450 گرم

قارچ (ورقه‌ای خرد کرده و تفت داده).................  600  گرم

پیازچه خردکرده............ یک دوم پیمانه

نمک و فلفل................به میزان لازم

سس خردل..............یک قاشق چایخوری

سس سفید.............یک‌ونیم پیمانه

پنیر موزارلا رنده کرده................200 گرم

پنیر گودا رنده کرده.................125 گرم

بیشتربخوانید:

گراتن بادمجان با سیب زمینی +طرز تهیه

 

 

 

طرز تهیه

ژامبون،‌ قارچ، پیازچه، نمک، فلفل و سس خردل را درکاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه ظرف مناسبی را با 3 قاشق سوپخوری سس سفید آغشته کنید. حالا نیمی از مواد فراهم کرده را در ظرف بریزید و رویش مقداری پنیر موزارلا و گودا بریزید. سپس مجدداً سس و باقیماندة مواد را بریزید و رویش را با باقیماندة پنیرها و سس سفید بپوشانید. اینک گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد در طبقة وسط به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه گراتن سیب‌زمینی با گوشت چرخ‌کرده

سوفله سبزیجات

 

 

برچسب ها: قارچ، پنیر موزارلا، پیازچه، سس خردل، گراتن، پنیر گودا، گراتن ژامبون و قارچ، طرز تهیه گراتن ژامبون و قارچ تعداد بازديد: 130 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز