تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
ژامبون خرد کرده............. 450 گرم
قارچ (ورقهای خرد کرده و تفت داده)................. 600 گرم
پیازچه خردکرده............ یک دوم پیمانه
نمک و فلفل................به میزان لازم
سس خردل..............یک قاشق چایخوری
سس سفید.............یکونیم پیمانه
پنیر موزارلا رنده کرده................200 گرم
پنیر گودا رنده کرده.................125 گرم
بیشتربخوانید:
گراتن بادمجان با سیب زمینی +طرز تهیه
طرز تهیه
ژامبون، قارچ، پیازچه، نمک، فلفل و سس خردل را درکاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه ظرف مناسبی را با 3 قاشق سوپخوری سس سفید آغشته کنید. حالا نیمی از مواد فراهم کرده را در ظرف بریزید و رویش مقداری پنیر موزارلا و گودا بریزید. سپس مجدداً سس و باقیماندة مواد را بریزید و رویش را با باقیماندة پنیرها و سس سفید بپوشانید. اینک گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد در طبقة وسط به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گراتن سیبزمینی با گوشت چرخکرده
سوفله سبزیجات