Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:17

27
دی
سوپلی

سوپلی

در قابلمه‌اي روغن زيتون را ريخته و سير را با آن تفت دهيد. پس از آن گوجه‌فرنگي را ريخته، بعد از جوش آمدن برنج را اضافه كرده به همراه نمك و فلفل به صورت كته بپزيد تا حدي كه ته‌ديگ نبندد. بعد از پخت برنج آن را در سيني ريخته و خنك كنيد

مواد لازم

پنیر موتزارلاي قالبي.................500 گرم

روغن زيتون.......................3 قاشق سوپخوري

سير..................2 حبه، خرد شده

گوجه‌فرنگي.....................8 پيمانه، رنده شده

برنج (ترجيحاً برنج گرد)......................4 پيمانه

نمك، فلفل.............. اندكي

جعفري.........................دو سوم پيمانه، ساطوري

ريحان......................يك قاشق سوپخوري، ساطوري

پنير پارمزان.......................يك و يك‌دوم پيمانه

تخم‌مرغ....................4 عدد

پودر سوخاري......................يك و نيم پيمانه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو

 
 

 

روش‌تهیه

در قابلمه‌اي روغن زيتون را ريخته و سير را با آن تفت دهيد. پس از آن گوجه‌فرنگي را ريخته، بعد از جوش آمدن برنج را اضافه كرده به همراه نمك و فلفل به صورت كته بپزيد  تا حدي كه ته‌ديگ نبندد. بعد از پخت برنج آن را در سيني ريخته و خنك كنيد و با پشت قاشق برنج پخته شده را كمي له كنيد. جعفري و ريحان خرد شده، پنير پارمزان و 2 تا 3 عدد تخم‌مرغ را اضافه كرده خوب ورز دهيد. از اين مواد به اندازه نارنگي كوچك برداشته داخل آن را با دست گود كرده و يك تا 2 تكه موتزارلا بگذاريد و خوب ببنديد و به صورت تخم‌مرغ شكل دهيد. سپس در تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاري غلتانده و در روغن فراوان سرخ كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، سوپلی، پنیر موتزارلا، روغن زيتون، پنير پارمزان، ريحان تعداد بازديد: 87 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز