مواد لازم
آرد................سه و نيم پيمانه
تخممرغ..................2 عدد
جعفري...............100 گرم، خرد كرده
سيبزميني..................نيمكيلو، پخته
نمك، فلفل...............به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گراتن سیبزمینی با گوشت چرخکرده
موادمياني:
گوشت..................200 گرم، چرخ كرده
پياز..................1 عدد، رنده شده
نمك، فلفل و ادويه..................مقداري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک لوبیا کباب رشتی؛ صبحانه خوشمزه گیلانی
سس:
خامه.....................250 گرم
پنير پيتزا....................1 بسته، رنده شده
كره....................1 قاشق سوپخوري
پنير پارمزان......................2 قاشق سوپخوري
روشتهیه
سيبزمينيهاي پخته را رنده كرده و با تخممرغ، نمك و فلفل مخلوط كنيد. آرد را كمكم و در حين ورز دادن اضافه كنيد، سپس جعفري خرد كرده را نيز اضافه كنيد. خمير هنگامي آماده است كه به دست نچسبد.
1ـ از خمير به اندازه گردو برداشته و با كمك دست آن را گرد كنيد و روي آنها را چنگال زده و در آبجوش و نمك جوشانده و آبكش كنيد.
2ـ خمير را با وردنه و به كمك آرد روي تخته پهن كرده و خمير را برش زده و از مخلوط مواد مياني داخل آن گذاشته و اطراف خمير را ببنديد و در آبجوش و نمك بجوشانيد. از آبكش كردن در ظرف ريخته و سس روي آن بريزيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دمپختک ؛ غذای اصیل و ساده
طرز تهيه سس:
كره را آب كرده و خامه را به آن اضافه كنيد وقتي خامه به جوش آمد پنير پيتزا را اضافه كرده و حرارت را خاموش كنيد و روي راويوليها بريزيد.
منبع : شور و شیرین